Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Η ατζέντα του μπάσκετ!

Σπουδαίο παιχνίδια δίνουν οι ομάδες μπάσκετ του συλλόγου μας.

Έτσι στο ΕΑΚ στις 12:00 το πρωί της Κυριακής , οι ερυθρόλευκες θα υποδεχτούν τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Η ομάδα μας , μετά τις οκτώ συνεχόμενες νίκες της  (εκ των οποίων οι 5 εκτός έδρας) , στοχεύει σε μια ακόμη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς , ο οποίος ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης , προκειμένου να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία . 

Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεση τους ετοιμοπόλεμες , εκτός της σημαντικής απουσίας της Εύης Κυριατζίδου , η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και συνεχίζει τη θεραπεία της .

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους , ενισχύοντας τα , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .

Ντέρμπι όμως έχει και η ανδρική ομάδα!


Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος οι άνδρες θα αγωνισθούν στο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ με τον ΓΣ Βόλου , το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 .

Η ομάδα μας δεν έχει απουσίες, αφού επανήλθαν οι Κώστας Αλεξίου και Αλέξανδρος Λουλούδης μετά το τραυματισμό τους , ενώ στο Βόλο βρίσκεται πλέον και ο Σωτήρης Αχριάνης ο οποίος μετατέθηκε σε μονάδα της περιοχής μας.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.


Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...