Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοινώθηκε ο Μουκάμ!

Ο Έρβιν Μουκάμ ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου!
Όπως το VolosFans πρώτο έγραψε ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης ντύθηκε στα ερυθρόλευκα.

Η προαγγελία της μεταγραφής...ΕΔΩ!

Πρόκειται για την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας μας.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση του επιθετικού Ερβέν Μούκαμ στην ομάδα.

Ο Ερβέν Μούκαμ, Καμερουνέζος με Γαλλική υπηκοότητα, γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1994 και έχει συμμετάσχει στην Κ16 και Κ 17 της Εθνικής Γαλλίας, αλλά και στην FC Metz (33 συμμετοχές και 2 γκολ), ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στον Αστέρα Τρίπολης (25 συμμετοχές και 3 γκολ).

Με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας και η εξαιρετική του εμφάνιση πέρυσι στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΛ, συζητήθηκε απ’ όλους.

Ο 22χρονος εξτρέμ το καλοκαίρι είχε γίνει στόχος πολλών ομάδων της Super League και της Football League, εξαιτίας της τεχνικής του κατάρτισης, της δύναμης αλλά και της μαχητικότητάς του.

Ο Ερβέν Μούκαμ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ήδη έχει ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Η επίσημη ένταξή του στο ρόστερ, θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου 2017.


Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται πολλές επιτυχίες!»










Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...