Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ντέρμπι!

Συνέντευξη στον Astra TV έδωσε ο πορτιέρο του Ολυμπιακού Σάκης Κατσούλης.
Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό.


Ο Κατσούλης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Για μένα ο Ολυμπιακός είναι ένας νέος σταθμός λόγω κόσμου.Οι ομάδες μεγαλώνουν αναλόγως με τον κόσμο που την ακολουθεί.Είναι μεγάλο κίνητρο για τον παίκτη να βρίσκεται από την Καλλιθέα που παίζαμε με 100 φιλάθλους οι οποίοι οι 90 ήταν συγγενείς και 10 μάνατζερ σε μία κερκίδα σαν του Ολυμπιακού.
Η διοίκηση είναι άρτια σε όλα τα κομμάτια.Έχουμε τα πάντα ,ότι ζητήσουμε μας το δίνουν ,από εξοπλισμό ,εγκαταστάσεις ,προπονητικά...οτιδήποτε.Αυτή είναι η υγεία της ομάδας και έτσι πρέπει να λειτουργούν όλες οι ομάδες .Στην Ελλάδα όμως είναι η μειοψηφία. Έιμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο.Στην Καλλιθέα κάναμε σε πλαστικά 7χ7 προπόνηση.Τον κόσμο του Ολυμπιακού τον έβλεπα στην τηλεόραση.

Εξ αρχής έχει συζητηθεί και έχει κανονιστεί η παραμονή μου στον Ολυμπιακό.Ο στόχος της διοίκησης εξαρχής ήταν η άνοδος.

Ο κάθε προπονητής έχει την δική του νοοτροπία και δεν είμαστε αρμόδιοι να κρίνουμε ποιος ειναι καλύτερος. Καταρχήν αλλάζει η ψυχολογία .Κάθε αλλαγή προπονητή φέρνει νέα πράγματα...αν είναι θετικά ή αρνητικά θα το δείξει ο χρόνος. Εμείς κάθε αγωνιστική γινόμαστε καλύτεροι.Η ομάδα ξέρει πως θα παίξει ,πως θα αναπτυχθεί πως θα φτάσει στην αντίπαλη περιοχή.Έχουμε εναλλακτικές λύσεις...όχι πως δεν τις είχαμε πριν.Η αλλαγή αυτή μας έκανε καλό και προσπαθούμε να κάνουμε τον νέο προπονητή ,όπως προσπαθήσαμε και με τον παλαιότερο να τον κάνουμε χαρούμενο.

Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.Δεν φτάνουν μόνο οι προσωπικότητες σε μία ομάδα για να γίνει ομάδα.Μπορεί να έχεις 10 καλούς ποδοσφαιριστές και να μην βγάζεις ποιότητα σου παιχνίδι σου.


Με την Νίκη δεν παίξαν ρόλο ούτε οι τακτικές ,ούτε τίποτα ως τοπικό ντέρμπι.Η ομάδα μας έχει κάποια ποιότητα με παίκτες που προέρχονται από επαγγελματικές κατηγορίες.Αυτά δεν είναι απαραίτητα καλό αφού οι παίκτες μας προσπαθούν να προσαρμοστούν στον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού της Γ΄Εθνικής.Είναι διαφορετικό να παίζεις στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νίκης και άλλο να παίζει στο Χαριλάου π.χ Ο τρόπος παιχνιδιού της Νίκης είναι πολύ διαφορετικός από τον τρόπο ανάπτυξης του Ολυμπιακού που προσπαθεί να παίξει passing game και ορθολογικό ποδόσφαιρο.Άλλο να παίζεις με γεμίσματα .Εκεί φάνηκε η διαφορά των ομάδων.

Οι άμυνες που αντιμετωπίζουμε με προσωπική ενέργεια λύνονται. Πρέπει να βάλουμε και την παράμετρο του άγχους επειδή η ομάδα θέλει να κερδίζει 0-3 από το ημίχρονο.Ο α γύρος ήταν λίγο ιδιαίτερος αφού δεν είχαμε πολλές λύσεις.Είχαμε καλούς ποδοσφαιριστές που για δικούς τους λόγους δεν κατάφεραν να βοηθήσουν.Έφυγε ο Ναστέφσκι για ψυχολογικούς λόγους, ο Ζώνας τραυματίστηκε , ο Ντα Κόστα το ίδιο ,παίκτες που ερχόταν να γίνουν βασικοί και αναντικατάστατοι. 

Έχω βάλει δύο γκολ ως τερματοφύλακας στο ερασιτεχνικό με βολέ.Έχω ανέβει ξανά ,δεν έχει τύχη να σκοράρω.Ανέβηκα μόνος μου αφού δεν προλάβαινα να συνεννοηθώ.

Ήμουν συμπαίκτης με τον Μασάδο. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί ,κάτι που εμείς το κοιτάμε στα αποδυτήρια.Θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του Βόλου γιατί είναι δεκάρι με καλές στατικές φάσεις που τρέχει και μαρκάρει.Είμαι σίγουρος πως θα τον αγκαλιάσει η ομάδα.

Ο τερματοφύλακας είναι ένας προπονητής μέσα στο γήπεδο.Εμένα μου αρέσει να παίζω ψηλά.Βέβαια και το έχω πληρώσει κάποιες φορές ,περισσότερες όμως κερδίζω πράγματα και προλαβαίνω φάσεις.Βέβαια ο κόσμος πάντα θυμάται την κακή στιγμή.
Ο τερματοφύλακας πρέπει να παρακολουθεί την τακτική που ακολουθεί ο προπονητής όλη την εβδομάδα.Σε οτιδήποτε χρειαστεί να μπορεί να φωνάξει και να κατευθύνει κάποιον παίκτη αφού είναι πιο ήρεμος και βλέπει το γήπεδο ολόκληρο.

Το πρωτάθλημα θα παιχτεί στα ντέρμπι .Στον β γύρο θα έχει πολλές αδιάφορες ομάδες και δεν θα υπάρχουν πολλά στραβοπατήματα.

Έχουμε δει τον κόσμο του Ολυμπιακού σε βίντεο και θέλουμε αυτή την ατμόσφαιρα των 15.000 φιλάθλων να την ζήσουμε και οι ίδιοι.Είμαστε όλοι ενωμένοι και είμαστε μία οικογένεια.Έχουμε δώσει κάποιες υποσχέσεις στους οπαδούς.Αυτοί τις τηρούν από μεριά τους και είναι παντού μαζί μας.Το ίδιο θα τις τηρήσουμε κι εμείς!»




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.


Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...