Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Κάθε αγώνας πρέπει να κερδίζετε!

Όταν παίζεις σε ιστορική ομάδα κάθε αγώνας πρέπει να κερδίζεται...
Αυτό δήλωση ο πορτιέρο του Ολυμπιακού Σάκης Κατσούλης σε συνέντευξή του στον Spor FM όταν ρωτήθηκε για την απόφαση και το ρίσκο που πήρε να αφήσει το τέρμα του και να επιχειρήσει να σκοράρει στον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης στην εκπομπή «Δύο λέρες μόνο» με τους Στέφανο Χάρη και Γιώργο Μαραθιανό 

Για την απόφασή του να αφήσει την εστία του και να φτάσει στο γκολ: «Ήταν καθαρά δική μου απόφαση, δεν ήταν σε συνεννόηση με τον πάγκο. Η ισοπαλία είναι καλύτερη από την ήττα, όμως οι συνθήκες δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά. Όταν παίζεις σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, κάθε αγώνας πρέπει να κερδίζετε». 

Για το αν κοίταξε στον πάγκο για τις αντιδράσεις του προπονητή του: «Όταν πήγαινα στην περιοχή, γύρισα τρεις φορές, αλλά δεν το περίμενε κανείς να πάρω μία τέτοια απόφαση. Ήμουν έξω από την περιοχή σε δύο φάσεις και είμαι κοντά στην αντίπαλη περιοχή, ώστε να είμαι κοντά και να προλάβω κάποια απόκρουση. Γενικά βγαίνω πολύ έξω από την περιοχή μου». 

Για το πώς προέκυψε μία τέτοια κίνηση: «Υπάρχει ιστορικό με αυτή την κουβέντα, σε όλες τις ομάδες που έχω παίξει. Έπαιξα σε μεγάλη ηλικία τερματοφύλακας, μέχρι τα 17 - 18 έπαιζα κεντρικός μέσος και επιθετικός και μετά αποφάσισα να αλλάξω θέση. Ο Νικοπολίδης και ο Ατματσίδης από επιθετικοί ξεκίνησαν τα καριέρα τους».

Για το αν ήταν όντως πέναλτι: «Ήταν πέναλτι, φαίνεται και στο βίντεο...».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Η ομάδα τώρα βρίσκεται στη Γ’ Εθνική, είμαστε πρώτοι σε ισοβαθμία, και περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων δύο για να ξέρουμε τη θέση μας μετά το τέλος της αγωνιστικής».

Για τον καλύτερο και το χειρότερο τερματοφύλακα στη Σούπερ Λίγκα: «Διανύει πολύ άσχημη περίοδο. Για να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, δεν είναι ο χειρότερος. Η θέση του τερματοφύλακα είναι πάρα πολύ ιδιαίτερη, και το ξέρω πολύ καλά αυτό. Μέχρι πέρσι ήταν ο Ρομπέρτο που ήταν σταθερά καλός. Ο Καπίνο μου γεμίζει περισσότερο το μάτι από τον Λεάλι».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...