Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Νέα αρθρογραφία στο VolosFans

Διαβάστε την νέα στήλη του VolosFans.










Καλημέρα «ερυθρόλευκα» αλάνια μου, καφετζής εδώ και από σήμερα θα σας σερβίρω το καφεδάκι σας μαζί με τα νέα, τις γνώμες και τα κουτσομπολιά που φτάνουν στα αυτιά του καφετζή σας. Το καφενεδάκι μου είναι παλιό, απέναντι από το ΕΑΚ και τώρα που η ομάδα μας παίζει στην άλλη μεριά της πόλης μας κάθομαι και συλλογίζομαι τις ωραίες εποχές που γέμιζε από το πρωί και συζητάγαμε για την Ολυμπιακάρα μας.

Έμ κύριε Παναγιώτη στα έλεγα εγώ όταν σου σέρβιρα το καφεδάκι σου. Τον Ντα Κόστα και με μισό πόδι τον έχεις μέσα στο γήπεδο, με το που τον έβαλες μισό γκολ σου έδωσε…


Κάτι ακόμη κυρ Παναγιώτη, επειδή είπες ότι ο βαθμός της ισοπαλίας δεν είναι κακός, για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος έχει στόχο τον πρωταθλητισμό και την πρωτιά ο βαθμός είναι κακός. Εμείς οι βολιώτες οπαδοί έχουμε υψηλές απαιτήσεις και θέλουμε να μας κυνηγάνε οι ομάδες στον πίνακα και όχι το αντίθετο!!!


Αλάνια μου εγώ την δουλειά μου ξέρω να την κάνω και τον Φλιγκοοολ τον σερβίρω πάντα ντεκαφεϊνέ για τα νεύρα του!!! Αλλά δεν βλέπω να του κάνει κάτι και με την κόκκινη που πήρε άντε να δούμε ποιος θα βάλει την μπάλα στο πλεχτό με τον Διαγόρα…


Όσο για τον αντίπαλο το μόνο που έχω να γράψω είναι η καψούρα που έχω με τον Σκοπελίτη, από τότε που φορούσε τα «ερυθρόλευκα», το θέλω πίσω το παιδί αυτό γιατί έχει ταλέντο και μπορεί να προσφέρει.


Με θλίβει το γεγονός ότι δεν έχω 24 ώρες το 24ωρο να ακούω νέα μόνο για την ομάδα μου. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι κάτω ούτε οι πάνω μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου. Μήπως ήρθε η ώρα για ερυθρόλευκο ραδιόφωνο;


Έξι συνεχόμενες νίκες για τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια μας και αυτή την Κυριακή έρχονται οι «γριές» στο ΕΑΚ. Θα τις κεράσουμε γλυκό του κουταλιού καρότο και από το απόγευμα θα είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό για να υποστηρίξουμε τις κοριτσάρες μας.


Αυτά τα ολίγα μαγκάκια μου από τον καφετζή. Θα επανέρθω με πιο καυτά θέματα και θα προσπαθήσω να ψαρέψω τα σωστά άτομα για να μάθω για τον Τίμο που θα καθίσει στον πάγκο μας. Φυσικά εγώ θα είμαι αυτός που θα του σερβίρω πρώτος καφεδάκι.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει! Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...