Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Είμαστε σε καλή κατάσταση

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε πως είναι ευχαριστημένος από την ομάδα.


Με το πέρας του αγώνα ο κ. Τζαναβάρας ανέφερε: 

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό φιλικό για μας, για να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του πρωταθλήματος, με μία πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι σταθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο και νομίζω ότι μετά το 20λεπτο ανεβάσαμε τους ρυθμούς μας, παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο, χάσαμε ευκαιρίες. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και από τον αντίπαλο. 

Δεν έχει σημασία το σκορ, δεχτήκαμε ένα τέρμα στα πρώτα λεπτά από φάουλ, θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Σημασία έχει ότι είδαμε κάποια πράγματα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, με απασχολεί λίγο το χάσιμο των αρκετών ευκαιριών. Είναι  ένα κομμάτι που το δουλεύουμε και πιστεύω ότι θα το βελτιώσουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών, πήρε και χρόνο συμμετοχής και το Da Costa που ήταν τόσο καιρό έξω, έπαιξε για 45 λεπτά ακόμη. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και όλα θα πάνε καλά».

Αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος ο κ. Τζαναβάρας επεσήμανε χαρακτηριστικά: 

« Δυστυχώς αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, το έχουμε ξαναζήσει το έργο. Λυπάμαι πραγματικά για όλα αυτά που γίνονται. Δείχνει ότι δυστυχώς δεν βελτιωνόμαστε γενικώς σαν ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να γίνουν αλλαγές ριζικές για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία κι αυτό το επίπεδο.»




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...