Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Κέρδισε τις εντυπώσεις !

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 0-1 από την Βέροια στο Πανθεσσαλικό σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε στο αγωνιστικό χώρο.


Μπορεί η Βέροια να είναι δύο κατηγορίες πιο πάνω από τον Ολυμπιακό ,αλλά το σκορ ήταν πλασματικό αφού οι δύο ομάδες δεν είχαν διαφορά ποιότητας.

Οι περίπου 600 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες, είδαν έναν Ολυμπιακό που είχε πρωτοβουλίες , κατά διαστήματα ήταν πολύ καλύτερος της αντιπάλου του 
Η Βέροια γενικά ήταν μία σκληροτράχηλη ομάδα ,όχι ιδιαίτερα τεχνική για το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας ,ενώ δεν ήταν λίγα τα δυνατά μαρκαρίσματα που δέχτηκαν οι ερυθρόλευκοι.
Αποκορύφωμα η μπουνιά του Σισίνιου στον Στάυρου στο 56' γεγονός που οδήγησε σε σύρραξη των παικτών ,ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα και αναγκαστική αλλαγή για τον Ισπανό μέσο. 

H Βέροια άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα μόλις στο 6' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Αρτσε.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις με τον Φλίγκο να χάνει μία τεράστια ευκαιρία όταν βγήκε τετ α τετ με τον Καντοιμήρη αλλά χωρίς να μπορέσει να τον κερδίσει.

Η Βέροια είχε και αυτή μία καλή ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου με το πλασέ του Βίτι να περνάει άουτ.

Στο β ημίχρονο η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη ,αφού δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά ,ενώ αντίθετα δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Ο Στάυρου στο 49΄ βρέθηκε φάτσα με το τέρμα αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν απελπιστικά αδύναμο.

Ο Σταύρου στο 70' βρέθηκε σε καλή θέση ,αλλά το σουτ του βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον Ολυμπιακό στο 80' όταν ο Ευθυμιάδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 88' ο Σταύρου επιχείρησε ένα δυνατό ευθύβολο σουτ και υποχρέωσε τον πορτιέρο της Βέροιας να αποκρούσει σε κόρνερ από το οποίο προέκυψε ακόμα μία ευκαιρία με τον Γκίτζια να βρίσκεται φάτσα με το τέρμα αλλά να μην μπορεί να την σπρώξει με το κεφάλι στα δίχτυα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης (61’ Παλιούρας), Στασινόπουλος (46’ Ιωαννίδης), Ανδ. Κόκκας (87’ Πατσής), Τέλλος (77’ Γκίτζιας), Κωστόπουλος, Πότσι (46’ Κολημήτρας), Οικονόμου(64’ Δήμος Κόκκας), Ντα Κόστα (46’ Σταύρου), Μπρίτος (46’ Ευθυμιάδης), Δωματάς (85’ Αγγελής), Φλίγκος (46’ Αναστασίου)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Ασίγκμπα, Καλί (46’ Μαραγκός), Σισοκό (46’ Μελίσσης), Μπαλάφας, Λινάρδος, Άρτσε, Σισίνιο (56’ Μαυρίας), Χαροντάκης (46’ Μίλιεβιτς), Βίτι (46’ Κωνσταντινίδης)





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...