Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Χωριατόπαιδα και χαζοί οι παίκτες του Ολυμπιακού!

Ο ανεκδιήγητος κος Τζήμας ξαναχτύπησε!

Για μία ακόμα φορά ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης τα «έβαλε» με τον Ολυμπιακό Βόλου.Σε μία από τις συνεχείς συνεντεύξεις του (αδυνατούμε να τις παρακολουθήσουμε όλες) , αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στην μεγάλη ομάδα της πόλης αλλά και έκανε ευθεία επίθεση στους ίδιους του ποδοσφαιριστές της ομάδας με προσβλητικές προσωπικές αναφορές!

Ο....πρόεδρος είπε μεταξύ άλλων:

«Δικαιώθηκα στο θέμα γηπέδουπ που ήθελα να παίζουμε σε μικρό γήπεδο. Η Νίκη, που είναι γρήγορη και μπορεί να παίζει με τριγωνάκια, μπορεί να τρελάνει οποιαδήποτε ομάδα, μικραίνοντας τους χώρους, πόσο μάλλον γηρασμένες ομάδες, όπως τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτές οι ομάδες είναι τελειωμένες. Ουδέποτε δε θα ήθελα να είμαι πρόεδρος σε μία τέτοια ομάδα. Είμαι πολλά επίπεδα πάνω και σε παλικαριά απ’ αυτούς. Δώρο να μου τους κάνεις τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, δε θα είχα κανέναν στην ομάδα.

Εγώ θέλω υπάκουα παιδιά. Έπινα ένα καφέ και ήταν δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και πέντε χαζογκόμενες και έδειχναν τα κινητά και έκαναν σαν χαζοί. Εγώ με χωριατόπαιδα, με χαζούς και με φίρμες δεν μπορώ. Αν νομίζουν ότι έχουν επίπεδο, τον κόσμο της Νίκης και της Νέας Ιωνίας θέλουν χρόνια να τους φτάσουν. Έχουμε και ιδιόκτητα γήπεδα, γι’ αυτό θα δουν αυτά που θα δουν. Είμαστε στο γήπεδό μας κι εκεί θα ματώσουν, εκεί θα χάσουν, εκεί είναι η έδρα μας, είναι το δικό μας γήπεδο. Σε ξένα γήπεδα εμείς δεν παίζουμε».

O γραφικός..."Ηγέτης" της Νίκης σχολίασε με περιττό θράσος τα διοικητικά της ομάδας μας και έφτασε σε σημείο να πει πως η διοίκηση περίμενε τις εισπράξεις από το...Κύπελλο για να πληρωθούν οι παίκτες.

Το παραλήρημα ανοησίας συνεχίστηκε αφού ο κος Τζήμας ανέφερε πως ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό επειδή η διοίκηση του δεν είναι ικανή να κάνει ούτε ένα έργο 10.000 ευρώ....

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...