Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Τρία σαν...αγγαρεία!🔃

Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε με 3-1 την Αμβρακία ,αλλά δεν έπεισε με την απόδοσή του.

Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν εύκολα ακόμα τρεις πόντους στο «σακούλι» αλλά δεν έπεισαν τους 3.000 φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό ,αφού αντιμετώπισαν το ματς σαν...φιλική αγγαρεία.



Ο Ολυμπιακός με τον Κατσούλη στα δοκάρια.
Ό Στουρνάρας ήταν δεξί μπακ και ο Ιωαννίδης αριστερό.Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Τέλλος και Κωστόπουλος ,ενώ Πότσι και Οικονόμου ήταν στο άξονα.Οι Ευθυμιάδης και Σταύρου έπαιξαν ως χαφ ,ενώ μπροστά ήταν οι Μπρίτος και Φλίγκος.

Η ομάδα μας μπήκε με όρεξη στο παιχνίδι αλλά πολύ γρήγορα φανέρωσε αδυναμίες.Αυτές μπορεί να προήλθαν από το γεγονός πως το πρώτο γκολ ήρθε σχετικά γρήγορα,αλλά και από την απώλεια ποιότητας στα χαφ.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με πέναλτι που κέρδισε σε ένα μπάσιμο ο Στουρνάρας με τον Μπεζβέγκη να του τραβάει την φανέλα.Ο Φλίγκος ψύχραιμα έκανε το 1-0.Από εκεί και πέρα η ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει μία ομάδα στημένη όλη πίσω.Όμως η ανάπτυξη δεν ερχοταν καθόλου από τα πλάγια,παρά μόνο με λίγες εξαιρέσεις σε προσπάθειες των πλάγιων μπακ Στουρναρα και Ιωαννίδη που τα πήγαν σχετικά καλά.
Οι προσπάθειες για γκολ ερχόταν αποκλειστικά από τον άξονα με κάθετες μπαλιές ,συχνά αποτυχημένες ,κάτι που έφερε και τον εκνευρισμό στην κερκίδα .Πάντως σε μία τέτοια φάση έγινε το 2-0 με τον Μπρίτος να περνάει όμορφη κάθετη στον Φλίγκο και αυτός να πλασάρει ψύχραιμα.

Κι ενώ στο 42’ ο Σταύρου απείλησε με απευθείας εκτέλεση από το ημικύκλιο που απέκρουσε δύσκολα ο Βαρέλης, στο 44’ έγινε αναπάντεχα το 2-1.  Ο Παππάς έφυγε πολύ γρήγορα από τα αριστερά, άνοιξε το κοντρόλ φτάνοντας στην περιοχή και ενώ η φάση έδειχνε χαμένη ,ο Τέλλος έπεσε αχρείαστα στα πόδια του αντιπάλου και ο Μαλούτας έδειξε την βούλα.

Ο Ολυμπιακός στο β ΄μέρος βελτίωσε κάπως την κυκλοφορία του και σε αυτό βοήθησε η είσοδος του Ναστέφσκι.Μάλιστα ζήτησε και δύο φορές πέναλτι σε αμφισβητούμενες φάσεις που θέλουν ριπλέι.

Στο 69 ΄ο Οικονόμου με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1 και τελείωσε το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας απέναντι στους Ερασιτέχνες της Αμβρακίας ,είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και όποτε ήθελε έκανε ευκαιρία αλλά δεν ήθελε να πιέσει άλλο την φιλοξενούμενη ομάδα.Έτσι στο 79' μακρινό σουτ του Κωστόπουλου πέρασε άουτ, ενώ στο 87' ο Ναστέφσκι εκτέλεσε φάουλ με τον Βαρέλη να αποκρούει δύσκολα με γροθιές. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Κωστόπουλος στο 88' σούταρε για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Βαρέλης.






Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Ιωαννίδης, Κωστόπουλος, Τέλλος (53’ λ. τρ. Ναστέφσκι), Στουρνάρας, Πότσι, Ευθυμιάδης (73’ Στασινόπουλος), Οικονόμου, Φλίγκος (85’ Αναστασίου) Σταύρου, Μπρίτος

Αμβρακία Κωστακίων:Βαρέλης, Λύτος, Μπεζεβέγκης, Μπάκας, Πέτσας, Βερλέκης, Ραΐσης (80’ Νικολαΐδης), Ασπροποταμίτης, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας, Παππάς (90’ Παπανίκου)





Κάρτες: Κωστόπουλος Ναστέφσκι - Παππάς Μπεζεβέγκης

Μας άρεσε.... 
Το φοβερό γκολ του Βολιώτη αρχηγού και το γεγονός πως ο Φλίγκος σκοράρει σε κάθε παιχνίδι.

Δεν μας άρεσε...

-Η ανάπτυξη του Ολυμπιακού στον άξονα.
-Το γεγονός πως οι παίκτες δεν έχουν σταθερά νούμερα και ονόματα στις φανέλες.




Ο «κόραξ» του αγώνα

Δεν έκανε λάθη στις φάσεις του πέναλτι ο Μαλούτας.Κατά τα λοιπά ήταν ένας μέτριος διαιτητής που δεν έκανε μεγάλα λάθη

Είπαν:

Τζαναβάρας: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει πολύ κλειστά στην άμυνα και είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα γι' αυτό. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και στα 90 λεπτά και δεν είναι εύκολο να διασπάσεις τέτοιες άμυνες, με εννέα παίκτες στην αντίπαλη περιοχή.
Είχαμε την υπεροχή, υπομονή στο παιχνίδι μας, προηγηθήκαμε με 2-0 και θα ήταν όλα καλύτερα, αν πηγαίναμε μ' αυτό το σκορ στα αποδυτήρια. Δυστυχώς από μία φάση ενθουσιασμού, μας βρήκε ο αντίπαλος εκτός ισορροπίας και δεχθήκαμε το γκολ. Συνεχίσαμε την προσπάθειά μας, κυνηγήσαμε το τρίτο γκολ και όταν το πετύχαμε τελείωσε το παιχνίδι.
Αυτό το σκηνικό το ζήσαμε με τους προηγούμενους αντιπάλους και αυτό θα το ζούμε συνέχεια. Έτσι θα είναι τα παιχνίδια στο Βόλο. Δουλεύουμε σ' αυτό το κομμάτι πάρα πολύ και χρειαζόμαστε, πάντως, και άλλη δουλειά.
Να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθεια που μας παρείχε, να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, τον αντίπαλο για την προσπάθειά του και από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας.
Σήμερα ξεκίνησε και ο Ιωαννίδης ως βασικός. Μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα, είναι έναν καινούργιος παίκτης που θα πρέπει και αυτός να ενταχθεί στο σύνολο. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου και όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια. Ο Ναστέφσκι που παίζει από τα άκρα είχε ένα μυϊκό σπασμό, έχασε προπονήσεις και χθες γυμνάστηκε με την ομάδα. Ο Δωματάς έλειψε από τα άκρα, παρόλα αυτά έξω από την περιοχή ήταν το πρόβλημα. Θεωρώ, ωστόσο, ότι κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν είχαμε κλασικό ακραίο σήμερα και όλη τη δουλειά την έκαναν οι μπακ, όπως ο Στουρνάρας που κέρδισε το πέναλτι με μια πολύ καλή διείσδυση.

Θα δώσουμε λιγότερη σημασία στο Κύπελλο. Την Κυριακή με τον Απόλλωνα Λάρισας θα παίξουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αλλά και αυτοί είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα και θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού»»

Μπακάλης: «Σ' ένα γήπεδο όπου έχω ζήσει μεγάλες συγκινήσεις ως ποδοσφαιριστής, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες, ήρθα σήμερα με την ομάδα μου, ως προπονητής, να αγωνιστούμε και να παλέψουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα μας είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών, ήρθαμε αυθημερόν στο Βόλο, ένα κουραστικό ταξίδι, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα μου προσπάθησε όσο μπορούσε μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες μου πήγαν αρκετά καλά για τις δυνατότητές τους, απέναντι σ' έναν Ολυμπιακό Βόλου που είναι το φαβορί του 2ου ομίλου για την άνοδο. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και οφείλω να το ομολογήσω.
Σταθήκαμε σε γενικές γραμμές καλά στο παιχνίδι, δυστυχώς όμως δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από ένα πέναλτι που προήλθε από την απειρία του δικού μου ποδοσφαιριστή και έτσι άνοιξε το σκορ ο Ολυμπιακός. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια, είχαμε δυο-τρεις ευκαιρίες, βέβαια ευκαιρίες είχε και ο αντίπαλος. Σταθήκαμε και τυχεροί, καθώς μετά το 2-0 μπήκαμε και πάλι στο παιχνίδι με το γκολ πέναλτι που πέτυχε ο Νταλάκας.
Θέλαμε να είμαστε κοντά στο σκορ, αυτό τόνισα στους ποδοσφαιριστές μου. Προσπάθησαν, δέχθηκαν το τρίτο γκολ από στημένη φάση, αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των παικτών.
Η βαθμολογική θέση μας αδικεί, δώσαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας και πιστεύω πως τώρα που το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό, θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να τερματίσουμε ψηλότερα από τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στις τοπικές κατηγορίες.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την φιλοξενία και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Βόλου» 


Ευθυμιάδης: «Όπως είπε και ο προπονητής μου, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με κλειστή άμυνα. Προσπαθήσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από τον αρχή του παιχνιδιού και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, όπως και το καταφέραμε. Ήμασταν καλοί σήμερα, βγάλαμε στο γήπεδο αρκετά πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και θα συνεχίσουμε μαζί με το προπονητικό τιμ τη δουλειά για να επιτευχθεί ο στόχος μας. Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές είμαστε μια οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας συμπαραστάθηκαν και τον θέλουμε και στη συνέχεια δίπλα μας»»


Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 3.000 κόσμος παραβρέθηκε στις κερκίδες του Σταδίου.
  • Οι φίλαθλοι ήταν μάλλον...υποτονικοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ,παρασυρόμενοι από τον ρυθμό του αγώνα.


To βίντεο του αγώνα:






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...