Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Δίνει...δικαιώματα

Το σερί τελείωσε στην...Φιλιππούπολη όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο 90'.
Η ομάδα μας έκανε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και έδωσε στους συνδιεκδικητές της ανόδου δικαιώματα...αμφισβήτησης αφού πλέον μοιράζεται την πρώτη θέση της βαθμολογίας







Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας παρέταξε την ομάδα με τερματοφύλακα τον Κατσούλη, με τον Στουρνάρα να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Ιωαννίδη να αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά. Οι Τέλλος και Κωστόπουλος αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Πότσι και Οικονόμου. Ο Δωματάς έπαιξε στο δεξί φτερό και ο Σταύρου στο αριστερό με τον Αναστασίου να κινείται πίσω από τον προωθημένο Φλίγκο.

Ο Απόλλωνας αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό μόλις στο 8 λεπτό και πριν συνηθίζουν οι παίκτες τον...περίεργο χλοοτάπητα του γηπέδου της Φιλιππούπολης.


Ο Πέντα έβγαλε μαπλιά στο αριστερό άκρο στον Καμπλιώνη ,αυτός δεν μαρκαρίστηκε σωστά και είχε όλο τον χρόνο να κοντρολάρει και να βγάλει παράλληλη ασίστ για τον Σαχινίδη ο οποίος πλάσαρε εύκολα τον Κατσούλη που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας κοντρόλαρε όπως ήθελε το παιχνίδι αφού απέναντί του είχε μία ομάδα που δεν έκανε ευκαιρίες.Ο Τζαναβάρας προσπάθησε να «δέσει» τις γραμμές της ομάδας με την γρήγορη αλλαγή του Ευθυμιάδη.
Η είσοδος του Ευθυμιάδη έδωσε κάποια κινητικότητα αλλά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από στημένο.Ο Οικονόμου εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ ,η μπάλα βρήκε το δοκάρι και την πλάτη του Φιρινίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός στο β' μέρος ήταν καλύτερος.Μάλιστα στο πρώτο 30 λεπτο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις να προηγηθεί.
O Δωματάς από τα αριστερά έγινε πιο δραστήριος και στο 62΄είχε καλές στιγμές με τον Ιωαννίδη και στο επόμενο λεπτό με τον Δωματά.Την ίδια στιγμή ο Απόλλωνας προσπαθούσε να απειλήσει με μακρινά σουτ ,δίχως να τα καταφέρει.
Ο τραυματισμός του Κρητικού εξτρέμ του Ολυμπιακού όμως σίγησε επιθετικά τους ερυθρολεύκους το τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού.
Πάντως η πρώτη κλασσική ευκαιρία του β΄μέρους έγινε από τον Ολυμπιακό.Μετά από εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου, ο Κωστόπουλος σε μία απο τις γνωστές προωθήσεις του βρέθηκε σε θέση βολής και έπιασε ένα πλάγιο σουτ που πέρασε άουτ.

Το τελευταίο πεντάλεπτο ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε και οι γηπεδούχοι πίεσαν με 2-3 κόρνερ και στημένες φάσεις.Η αδυναμία της άμυνας μας σε μία «αναμπουμπούλα» στην μεγάλη περιοχή στο 90΄στοίχισε έναν βαθμό αλλά και σήμανε το τέλος του νικηφόρου σερί των ερυθρολεύκων.



Απόλλων Λάρισας: Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Χολέβας, Αγρόδημος, Κυριάκος 75' (Γεωργίου), Πέντα, Σαχινίδης, Σουλίδης (68' Ανδρέου), Καμπλιώνης


Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης , Ιωαννίδης , Κωστόπουλος, Τέλλος , Στουρνάρας , Πότσι (46' Κολημήτρας), Οικονόμου , Δωματάς (74' Μπρίτος) , Φλίγκος , Αναστασίου (29' Ευθυμιάδης) , Σταύρου






Κάρτες: 27' Πέντα  91' Αγροδήμος  ,93' Φιρινίδης  14' Αναστασίου , 
40' Τέλλος, 66' Ευθυμιάδης, 79' Οικονόμου, 88' Κολημήτρας, 90' Κωστόπουλος

Μας άρεσε.... 
Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει παίκτες να εκτελούν «στημένα».
Ο Κολημήτρας που φαίνεται πως έχει θέση στην ενδεκάδα.
Δεν μας άρεσε...
Ο Τζαναβάρας έχασε για δεύτερη φορά από τον Θεοδωσιάδη.Το ζήτημα είναι τα....παθήματα να γίνονται μαθήματα!
Ο Πότσι από την αρχή της σεζόν δεν δείχνει πως είναι ο ξένος παίκτης που θα κάνει την...διαφορά.




Ο «κόραξ» του αγώνα
Καλός σε γενικές γραμμές ο Τζοβάρας ,έχασε κάποιες φάσεις όπως η δεύτερη κίτρινη του Πέντα.
Έπρεπε να κρατηθούν περισσότερες καθυστερήσεις στο τέλος.

Είπαν:

Τζαναβάρας: «Ήταν μια άσχημη Κυριακή για εμάς.Είναι πολύ νωρίς ακόμα,θεωρώ πως έχουμε καλή ομάδα και στο τέλος θα τα καταφέρουμε.Από αυτά τα μαθήματα πρέπει να μαθαίνουμε και πρέπει να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο και να δουλέψουμε πιο σκληρά.Το γήπεδο ήταν κακό και το ξέραμε.Έβαλα έναν παίκτη δυνατό δίπλα στον Φλίγκο να κρατήσει την μπάλα.Κάποιες φορές κάποια πράγματα βγαίνουν ,κάποια όχι.Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες.Στο τέλος θα τα καταφέρουμε αλλά ακόμα έχει πολύ δρόμο.Τίποτα δεν είναι εύκολο.»

Θεοδωσιάδης: «Μετά από μια ήττα, το αντίδοτο είναι η αντίδραση που πρέπει να έχει μία ομάδα και φυσικά η νίκη. Σήμερα είχαμε και τα δύο. Αντιδράσαμε σωστά, μετά την κακή παρένθεση που είχαμε στο Βελεστίνο και φυσικά η ομάδα σ' ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία, είχε ρυθμό, κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και παρότι ισοφαριστήκαμε από μια στατική φάση, δεν χάσαμε την πίστη μας και αυτή η πίστη οδήγησε στο να μπει το γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί φάνηκαν έτοιμοι στις προσδοκίες του παιχνιδιού, διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και στην αμυντική ισορροπία και στην επιθετική ανάπτυξη. Διπλά συγχαρητήρια, γιατί διαχειριστήκαμε μια έντονη εβδομάδα και η ήττα στο Βελεστίνο μας έκανε καλό. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά και εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι καθημερινά να δουλεύουμε σκληρά, να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι κάθε Κυριακή. Γιατί το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του απαιτήσεις.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας, ο οποίος σήμερα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης και ήρθε και βοήθησε στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μου. Να ευχηθώ στον φίλο μου τον Παναγιώτη καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, τόσο στον ίδιο, όσο και στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου» 

Στουρνάρας: «Ξέραμε ότι ο Απόλλων Λάρισας, λόγω το ότι ήταν πίσω στη βαθμολογία έξι βαθμούς, θα έπαιζε μια καλή μπιλιά για να κρατηθεί στην 7η αγωνιστική πολύ κοντά σε μας. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, προηγήθηκε στο σκορ, ενώ εμείς από την πλευρά μας στη συνέχεια ισορροπήσαμε το ματς και πετύχαμε το γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από το πρώτο και αναφέρομαι στη δική μας απόδοση και όχι αυτή του Απόλλωνα Λάρισας. Δεν απειληθήκαμε, φτάσαμε αρκετές φορές στο αντίπαλο τέρμα, χωρίς να κάνουμε όμως κάποια καλή φάση και στο 90' δεχθήκαμε το γκολ από μια στημένη φάση.
Δεν θα ακυρώσουμε καμία προσπάθεια, του προπονητικό τιμ, των παικτών και της διοίκησης, που δουλεύουμε όλοι μαζί τόσο καιρό. Είμαστε ισόβαθμοι με τον Διαγόρα Σεβαστής στην πρώτη θέση και πίσω μας είναι ο Απόλλων Λάρισας που για μένα είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Συνεχίζουμε, θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε. Εύχομαι τα καλύτερα στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες του Απόλλωνα.
Υπήρξε ένταση μετά τη λήξη του παιχνιδιού, αλλά αυτά συμβαίνουν στα ντέρμπι»


Μικρά&πικάντικα
  • Αρκετός ήταν ο κόσμος για το γήπεδο του Απόλλωνα αφού παραβρέθηκαν περίπου 1500 φίλοι του ποδοσφαίρου στις κερκίδες
  • Στα χέρια πιάστηκαν στο τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες των δύο ομάδων.Αιτία τα...«γαλλικά» που ψιθύρισε ο Σάββας στον Κωστόπουλο μετά το γκολ.


To βίντεο του αγώνα:






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...