Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε

Ο αντιπρόεδρος της διοικούσας κος Τσιμπανάκος μίλησε για....όλα στον SporFm Βόλου.


Για την ήττα από τον Απόλλωνα στη Λάρισα είπε:

«Δεν μας ικανοποιεί το χθεσινό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η ομάδα δεν έπρεπε να πάρει τον πόντο, για μένα προσωπικά, κι επειδή είμαστε πολύ σκληροί ως κριτές, αυτό που αξίζαμε αυτό πήραμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ομάδα χθες δεν ήταν αυτή που έπρεπε, σε σχέση με τα έξι προηγούμενα παιχνίδια, όπου είχε σημειώσει έξι νίκες. Συνεχίζουμε, ήταν μια κακή παρένθεση. Προχωράμε. Η ομάδα αυτή έχει μέταλλο πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι μια ομαδούλα, η οποία σήμερα κερδίζει και αύριο χάνει. Ο Ολυμπιακός Βόλου σίγουρα είναι μαθημένος μόνο στις νίκες. Πείτε το ως κακή παρένθεση το χθεσινό αποτέλεσμα. Προχωράμε ενωμένοι.

Δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως και φυσικά μετά το παιχνίδι μιλήσαμε με τα παιδιά. Τους είπαμε συνεχίζουμε, δεν έχει χαθεί τίποτα. Είμαστε πάλι πρώτοι και θα είμαστε πρώτοι. Ξέρω την ομάδα μου. Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ, το καλύτερο τεχνικό τιμ και τον κόσμο που μας ακολουθεί παντού. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για άλλη μια φορά. Μπορεί να τον στεναχωρήσαμε χθες, ως διοίκηση ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο, αλλά να ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες, ενωμένοι όλοι μια γροθιά και με τον κόσμο δίπλα μας, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ξεχνάμε το χθες, προχωράμε, είναι μια καινούρια μέρα σήμερα. Κοιτάμε το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς. Πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό και μετά έχουμε μια σειρά παιχνιδιών με τον Καραϊσκάκη, τον Διαγόρα Σεβαστής και με τη Νίκη το τοπικό ντέρμπι. Όμως κάθε παιχνίδι στη σειρά του, δεν μπορούμε να βλέπουμε το μεθεπόμενο παιχνίδι. Η ομάδα έχει αγωνιστική ταυτότητα, άσχετα αν αυτή δεν την είχε χθες. Όπως είπα, δεν δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.
Ο Ολυμπιακός Βόλου φοβάται μόνο τον κακό του εαυτό. Δεν φοβάται ούτε τον Απόλλωνα Λάρισας, ούτε τη Νίκη, ούτε τον Καραϊσκάκη. Σίγουρα μας στεναχώρησε η ήττα, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν αξίζαμε να το πάρουμε. Είμαι ειλικρινής, γιατί έτσι έχω μάθει στη ζωή μου. Αυτό που δεν κερδίσαμε χθες, θα το πάρουμε κάπου αλλού».

Για το τι έφταιξε :

«Δεν είχε την αγωνιστική ταυτότητα η ομάδα, δεν είμαι όμως προπονητής, αυτός ξέρει καλύτερα. Αυτό που ξέρω να πω είναι, ότι η ομάδα δεν είχε το πάθος που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια και σίγουρα το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε, αποσυντόνισε την ομάδα. Όμως έδειξε αντίδραση και αυτό σημαίνει πολλά γι' αυτούς που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο. Η ομάδα παρόλο την κακή εμφάνιση θα μπορούσαμε να πάρει την ισοπαλία Από αδράνεια στο 92' δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ. Έτσι είναι όμως. Και οι μεγάλες ομάδες δέχονται αστεία γκολ, δεν σημαίνει όμως ότι μπορούμε να μηδενίσουμε την προσπάθεια. Σίγουρα, όμως, με στεναχώρησε το γεγονός ότι χθες χάσαμε.
Ο κόσμος αγκάλιασε, τόσο τη διοίκηση, όσο και την ομάδα, έχουμε όνειρα για τον Ολυμπιακό και βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τον σύλλογο κατηγορία. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τη στήριξη που μας προσφέρει, είναι κοντά στον σύλλογο και η διοίκηση θα είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές στα δύσκολα. Είμαστε όλοι μια αγαπημένη οικογένεια και δεν θα αφήσουμε κανέναν να χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για τις δηλώσεις του κ. Τζήμα για τον Ολυμπιακό:

«Εγώ δεν είμαι ουρανοκατέβατος και δεν θέλω να αναφερθώ επί προσωπικού. Έχω φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στα 17 μου χρόνια, άλλος έγινε παράγοντας στα 50 του. Η δουλειά και η ταπεινότητα καθορίζει ποιος είσαι. Έχω τρεις ανόδους και πιστεύω πως θα υπάρξει και τέταρτη με την ομάδα μας, γιατί αυτή πραγματικά αγαπάω, τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο κ. Τζήμας έκανε κάποιες δηλώσεις που προσβάλουν τον Ολυμπιακό Βόλου. Εμείς ως διοίκηση κρατάμε σταθερή στάση και ξέρουμε πότε πρέπει να μιλήσουμε. Αν ο κ. Τζήμας θέλει να δυναμιτίσει το κλίμα για τους δικούς του λόγους, εμείς δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τη Νίκη. Όσοι ασχολούνται με τη Νίκη, γνωρίζουν ότι τη χρονιά της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ, η ομάδα είχε 14 παίκτες που τους είχα φέρει εγώ στη Νίκη. Ξέρω ποιος είμαι και δεν μπορεί κανένας να με προσβάλει ως άνθρωπο. Γιατί προσβάλλοντας τον Ολυμπιακό, προσβάλει όλους εμάς που είμαστε στη διοικούσα επιτροπή, αλλά και τον ερασιτέχνη που βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Δεν πρέπει να είμαστε αγνώμονες.

Δεν έχουμε τίποτα με τους φιλάθλους της Νίκης, ενώ γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τα δικά μου παιδιά, γιατί έτσι αισθάνομαι τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι μαζί τους. Καμαρώνω γι' αυτό. Γιατί μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα, όπως αυτό με τον Απόλλωνα Λάρισας, είναι κολώνες για την ομάδα και ξέρουν τι θέλουν.
Όσο για το ραντεβού που είπα την 11η αγωνιστική, δεν ήταν απειλή. Μέσα στις γραμμές του γηπέδου είμαστε αντίπαλοι και θέλω να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Δεν δυναμιτίζω το κλίμα, είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων, όπως είμαι και στην προσωπική μου ζωή. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ταυτότητα, έχει στιβαρή διοίκηση και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Για την φιλοξενία του Απόλλωνα στη Λάρισα:

«Σε όλες τις ομάδες φερόμαστε με τον καλύτερο τρόπο, όσον αφορά την φιλοξενία στο Βόλο. Έχουμε, όντως, παράπονα από την φιλοξενία του Απόλλωνα. Δεν ήταν καλή. Υπάρχει όμως και δεύτερος γύρος και όποιος δεν μας φέρεται καλά, θα έχει την ανάλογη φιλοξενία και από εμάς. Αυτό είναι ξεκαθαρισμένο. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη...»

Για το αν θα γίνει κάποια προσθήκη άμεσα:

«Σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες, όχι όμως τώρα. Θα μιλήσουμε με τον τεχνικό διευθυντή και το τεχνικό τιμ. Είχαμε τονίσει, πως αν βρισκόταν κάτι το αξιόλογο αυτή την περίοδο, θα κινούμασταν να αποκτήσουμε κάποιον παίκτη. Ήμασταν κοντά σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ. Πρόκειται όμως για διεθνής μεταγραφή και δεν μπορούσε να γίνει τώρα. Σ' ένα μήνα που θα υπάρξει μεταγραφική περίοδος, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στην ομάδα τους παίκτες εκείνους που θα μας ζητήσει ο προπονητής, για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει το στόχο του».

Για το πόσο σημαντικά είναι τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια :

«Στον Ολυμπιακό φροντίζουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάντα με τη ίδια σοβαρότητα. Δεν υπάρχουν ντέρμπι, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή τους Μαύρους Αετούς και μετά θα μας απασχολήσει το επόμενο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη.
Στο δεύτερο γύρο τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα πιστεύω. Έχουμε όλους τους διεκδικητές της ανόδου στην έδρα μας. Στο Πανθεσσαλικό δεν θα περάσουν εύκολο απόγευμα, εννοώ αγωνιστικά. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, είμαστε όλοι - όπως τόνισα - μια οικογένεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση, αγκαλιασμένοι στα αποδυτήρια φωνάξαμε «Ολυμπιακός Βόλου». Αυτό νομίζω δείχνει πόσο αγαπημένη οικογένεια είμαστε.
Όσο για το αν είμαστε γερασμένη ομάδα, με εξαίρεση τους Στουρναρά, Ζώνα και Τέλλο που είναι πάνω από 30, όλοι οι υπόλοιποι είναι νεαροί, με μ.ο. ηλικίας τα 24 χρόνια.
Συνεχίζουμε ταπεινά και προχωράμε για την υλοποίηση του στόχου που έχει θέσει η ομάδα και δεν είναι άλλος από την άνοδο. Ο Ολυμπιακός θα... μιλήσει με την παρουσία του στο γήπεδο. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε..







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...