Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Μπαγλαμαδάκι,ουισκάκι και...ραδιόφωνο

Είσαι Ολυμπιακός και θέλεις να ακούσεις τα νέα της ομάδας σου...

Πες λοιπόν πως δεν έχεις διαδίκτυο να διαβάσεις VolosFans....
Τι θα κάνεις....θα βάλεις ραδιόφωνο!
Ε, λοιπόν την έκατσες!

Ανοίγεις τον sporfm που έγινε χειρότερος και από τον Blue..whatever πως το λένε αυτό το πράμα...
Αν χάσεις τον Χούτα που διαβάζει ότι έγραψε στο goalpost για τον Ολυμπιακό από τις 9:15 έως τις 9:30 περίπου....τέλος!
Το πολύ πολύ να γκρινιάξει κάποιος τηλεφωνικά ,να τα επαναλάβει σε κάνα 45λεπτο ανάμεσα στις ντάμπα ντούμπα μίξεις του Γιώργου που σε αναγκάζουν να βγαίνεις κάθε λίγο στο μπαλκόνι να δεις αν έπιασε καταιγίδα και δεν στεγνώσει ποτέ το βρακί που έχεις απλώσει...

Την επόμενη ώρα ακούς τον συνάδελφό του να συνεχίζει να πειραματίζεται στην κονσόλα αναπαράγοντας τις συνεχείς συνεντεύξεις του «μάπετ σόου» της συνοικίας και ενίοτε κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες σχολιασμού Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και επικαιρότητας που δεν...πολύ....κατέχουν!
Βέβαια δεν θα παραλείψουν να αναφερθούν στο γεγονός πως όταν ασχολούνται με τον Ολυμπιακό διαμαρτύρονται οι Νικιώτες και όταν ασχολούνται με την Νίκη διαμαρτύρονται οι Ολυμπιακοί.
Μόνο που οι Νικιώτες ,όσοι απέμειναν τέλος πάντων, δεν ακούνε spor-fm αλλά....blue....whatever who gives a shit fm.....
Αν και μένεις λοιπόν με το παράπονο ,η παρουσία και μόνο του Χούτα κάνει το 9-11 να περνάει οριακά την βάση...

Από εκεί και πέρα...το απόλυτο δράμα! 


Ο Άκης που μιλάει μόνο για την Νίκη ,και καλά κάνει αφού πληρώνεται από αυτή, και το αφεντικό από το Περιστέρι που δεν ξέρει αν η μπάλα έχει μέσα αέρα ή γιαούρτι...πρωτοπορούν στην ωτική μας ταλαιπώρια.
Βελτιωμένη η ηχοληψία μεν,αλλά ακούγοντας αυτούς να μιλάνε για μπάλα...καλύτερα να βάλεις τον Πορτοσάλτε να σου λέει συνταγές μαγειρικής.
Έβγαινε κάπου κάπου η Δήμητρα από το Πανθεσσαλικό από τις 11:40 μέχρι τις..11:43 να πει δύο κουβέντες για την ομάδα , αλλά λίγο που μαθεύτηκε πως δεν έχει πλέον το φοιτητικό της watchup να βγαίνει φτηνή η μονάδα ,λίγο που ο Άκης βγάζει αλλεργικό φλυκταινώδες πυόδερμα όταν ακούει για Ολυμπιακό και του κάθεται βαριά η μπουγάτσα,  το αφεντικό που κάνει....κουμάντο την έκοψε και αυτήν.


Αλλάζεις συχνότητα να σωθείς , πας στον 9,86 ,που κάποτε άκουγες τον Πέγιο ή τον Κρίκη και ενίοτε και τον Λουκά ,που έχει εξαφανιστεί από ραδιοκύματα αλλά και το γήπεδο.

Εκεί πραγματικά γίνεται το ταμ-τιριριμ.... Μπάσες αγριοφωνάρες ,τοπική ντοπιολαλιά από τα βάθη των Αγράφων , καμία ουσιαστική πληροφόρηση και ο Νταφέκας να προσπαθεί να σώσει τις περιστάσεις διαβάζοντας τους τίτλους του volosfans και του magnesia για τον Ολυμπιακό για κανένα δίπλεπτο...Έπειτα βάζεις μπαγλαμαδάκι για υπόκρουση , ανοίγεις ουισκάκι και ακούς το κλάμα της περήφανης ανόθευτης προσφυγιάς...live!

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή δημοσιογραφική κάλυψη του Ολυμπιακού ραδιοφωνικά είναι επιεικώς για...κλάματα.Και το ζήτημα είναι πρώτα ποιοτικό και έπειτα ποσοτικό για να προλάβω μερικούς μερικούς...





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...