Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ερυθρόλευκοι....γιαλαντζί !

Τον αποκλεισμό γνώρισε στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός από τον θεσμό του Κυπέλλου Γ΄Εθνικής.
Οι κατ' ευφημισμό ερυθρόλευκοι ,αφού ούτε η φανέλα αλλά ούτε και η ομάδα θύμιζε Ολυμπιακό Βόλου, ηττήθηκαν από τον Απόλλωνα Λάρισας με 0-2 και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Κυπέλλου.

Μπορεί ο θεσμός να μην ενδιέφερε από την αρχή τον Ολυμπιακό ,αφού μοναδικός στόχος είναι η άνοδος ,παρά ταύτα δεν επιτρέπεται η ομάδα μας να κάνει τόσο απογοητευτικές εμφανίσεις.

Λάθη στην άμυνα και αστοχία στην επίθεση ήταν το χαρακτηριστικό του σημερινού Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Κατσούλη στα δοκάρια.
Ό Στασινόπουλος ήταν δεξί μπακ και ο Στασινόπουλος αριστερό.Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Γκιτζιας και Κωστόπουλος ,ενώ Πότσι και Κολομήτρας ήταν στο άξονα.Οι Ευθυμιάδης και Κόκκας έπαιξαν ως χαφ ,ενώ μπροστά ήταν οι Μπρίτος και Αναστασίου.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο.Ήταν το πρώτο φετινό ημίχρονο που μετρήσαμε τελικές στα δάχτυλα του...ενός χεριού.Η μοναδική ευκαιρία που ο Ολυμπιακός έγινε επικίνδυνος ήταν στο 16' από μία προσωπική ενέργεια του Αναστασίου.

Ο Απόλλωνας είχε το κέντρο και αυτό γρήγορα μεταφράστηκε σε γκολ .Ο Πέντα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Καμπέρης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Δ.Κόκκα που ουσιαστικά του...«έστρωσε» την μπάλα και με πλασέ έκανε το 0-1.

Ο Ολυμπιακός άνευρος ,άτολμος με πολλές λάθος διαβιβάσεις και με τον άξονα του γηπέδου να είναι γεμάτος...μπλε φανέλες δεν έκανε φάση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με δύο εξαιρέσεις ,αυτή του 39' όταν δύο γυριστά σουτ των Αναστασίου και Κωστόπουλου απομακρύνθηκαν από πλάτες των αμυντικών ,αλλά και μία κεφαλιά του Μπρίτος στο 45΄.


Στο β μέρος με την είσοδο των Δωματά ο οποίος έπαιξε στο αριστερό φτερό  και Σταύρου που έπαιξε δεξιά αλλά γέμισε και τον άξονα ,τα πράγματα έδειξαν να αλλάζουν.

Στο 56΄ Ο Δωματάς εκτέλεσε φάουλ με τον Σταυράκη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ. Στο ίδιο λεπτό ο Σταύρου δέχθηκε τη μακρινή μπαλιά έκανε ωραίο κοντρόλ μέσα στην περιοχή, απέφυγε δύο αμυντικούς και μόνος απέναντι από τον Σταυράκη δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα με διπλή προσπάθεια. Στο 58' δυνατό σουτ του Αναστασίου η μπάλα πέρασε άουτ.

Και εκεί που ο Ολυμπιακός πίεζε και έδειχνε πως έχει πάρει τα ηνία του αγώνα ήρθε το 0-1.Ο Κατσούλης σε μία από τις συνήθεις εξοδους του μακριά από την περιοχή έκανε τραγικό λάθος ,μπερδεύτηκε με τον Κωστόπουλο ,η μπάλα στρώθηκε στον Γεωργίου ο οποίος απλά την πλάσαρε στο κενό τέρμα.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.Η αλλαγή του Φλίγκου δεν έδωσε κάτι παραπάνω αφού ο Ολυμπιακός βιαζόταν και με επιπόλαιη ανάπτυξη «έβγαλε» δύο τρεις ευκαιρίες που θα μπορούσε να σκοράρει.

Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να ήταν κάτι παραπάνω από...φιλικό ,αλλά αμφιβάλλουμε αν η ομάδα «κέρδισε» κάτι από αυτό ,εκτός ίσως της εμφάνισης του Ανδρέα Κόκκα.






Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Στασινόπουλος, Α. Κόκας, Γκίτζιας, Κωστόπουλος, Πότσι, Δ. Κόκας (37' Δωματάς), Κολημήτρας, Αναστασίου, Ευθυμιάδης (46' Σταύρου), Μπρίτος (64' Φλίγκος).

Απόλλων Λάρισας:Σταυράκης, Σάββας, Γιαννακόπουλος, Χολέβας, Ανδρέου, Αγριόδημος, Γεωργίου, Καμπέρης (86' Χαραλαμπίδης), Κολοβός (Γκουντρουμπής), Πέντα, Καμπλιώνης (70' Διβανές)





Κάρτες: Κωστόπουλος Φλίγκος - Γεωργίου

Μας άρεσε.... 
Ο Ανδρέας Κόκκας έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει  στην απαιτητική θέση του δεξιού μπακ.

Δεν μας άρεσε...

- Οι φανέλες ,η ομάδα , ο παλμός του κόσμου.
- Η κίνηση των οργανωμένων κατά συγκεκριμένων προσώπων.




Ο «κόραξ» του αγώνα

Πολύ κακός ο διαιτητής Μελτζανιδης από την Βέροια χωρίς να έχει πρόθεση να αδικήσει κάποια ομάδα.Τέτοιες βέβαια διαιτησίες είναι συνηθισμένες στην Γ΄Εθνική.

Είπαν:

Τζαναβάρας: «Εμείς από την πλευρά μας, όπως και ο Απόλλωνας, παίξαμε με αρκετές αλλαγές. Είχαμε ένα μέτριο, ως κακό πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε το 0-1 από ένα λάθος, ήταν ένα δικό μας δώρο, θα έλεγα. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε κάποια πράγματα κι εκεί που πιέζαμε για την ισοφάριση, δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ κι εκεί έληξε οριστικά το παιχνίδι. Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, το έχουμε ξαναπεί, όμως, σήμερα πήραμε ένα καλό μάθημα, που θα μας βγει σε καλό, πιστεύω, στην συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, το ήθελε περισσότερο από εμάς και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Εμείς καλούμαστε να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και τα δύο εκτός έδρας παιχνίδι που έρχονται. Επαναλαμβάνω, σήμερα ήταν ένα καλό μάθημα κι ευτυχώς που το πήραμε σήμερα.

Με τόσες αλλαγές, είναι δύσκολο μία ομάδα να βρει συνοχή. Από ορισμένους ποδοσφαιριστές δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος και θεωρώ πως τέτοια παιχνίδια, είναι καλά για μένα, προκειμένου να δοκιμάζω και να βλέπω κάποια πράγματα.  Άλλο τα φιλικά παιχνίδια, άλλο τα επίσημα. Σήμερα ήταν ένα «κρας τεστ» για όλους μας και είδα κάποια πράγματα που με ενδιέφεραν»

Θεοδωσιάδης: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το παιχνίδι, υπήρχε ρυθμός και στα δύο ημίχρονα, χωρίς σκοπιμότητες, από δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι σήμερα βοήθησαν οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και ο πολύ καλός αγωνιστικός χώρος, κάτι που βοηθάει τις ομάδες που έχουν ποιότητα και παράγουν ποδόσφαιρο. θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του παιχνιδιού και αυτό που κρατάω εγώ, πέρα από την πρόκριση στην επόμενη φάση, είναι ότι σήμερα χρησιμοποιήθηκαν 11 παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και έδειξε η ομάδα συνοχή, αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, προπονητικά, γιατί δείξαμε πως έχουμε βάθος στον πάγκο και στο ρόστερ για να αναπληρώσουμε οποιαδήποτε απώλεια.

Αυτό το παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Είναι μια νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας για τους ποδοσφαιριστές, από αύριο μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος, ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Ρήγα Φεραίο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό Βόλου για την φιλοξενία, να ευχηθώ στον καλό μου φίλο Παναγιώτη Τζαναβάρα καλή συνέχεια και εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό Βόλου»» 


Δωματάς: «Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο μας, εκ μέρους όλης της ομάδας. Κάναμε μια κακή εμφάνιση, μπορεί να μην σημαίνει τίποτα το Κύπελλο για εμάς, καθώς αποκλειστικός στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά σε κάθε ματς οφείλουμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και ο καθένας, σε περίπτωση κακής εμφάνισης, να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να αγωνίζεται ούτε στη Γ’, ούτε στη Β’ Εθνική, το ξέρουμε πολύ καλά αυτό, όλοι μας. Θα μείνω σε αυτό που είπε ο coach δηλαδή στο γεγονός ότι πρέπει να κοιτάξουμε, πλέον, το πρωτάθλημα και να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία, προκειμένου να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα»



Μικρά&πικάντικα
  • Μικροεπεισόδια δημιούργησε μερίδα οργανωμένων.Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου κατευθύνθηκαν εναντίον του Α.Γαλάτη ο οποίος ήταν στις κερκίδες των επισήμων.Χρειάστηκε η επέμβαση των διοικούντων για να ηρεμήσουν τα πράγματα.Μέχρι και ο κύριος Μποτσιβάλης «έφαγε» σπρωξιές προσπαθώντας να προστατεύσει και να αποτρέψει τα χειρότερα.
  • Αστυνομοκρατούμενο το Πανθεσσαλικό και η γύρω περιοχή αφού μέλημα της αστυνομίας ήταν να μην συναντηθούν οι οπαδοί Νίκης και Ολυμπιακού.
  • Λιγότερος από κάθε αγώνα ο κόσμος αφού στο γήπεδο ήταν 1000 περίπου φίλαθλοι.
  • Μικροεπεισόδια έγιναν και στους δρόμους της Νέας Ιωνίας.Μάλιστα συνελήφθησαν 4 άτομα.


To βίντεο του αγώνα:






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...