Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση ο ΣΒΟΦ!

Ανακοίνωση ενότητας εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου...
...δηλώνοντας ρητά πως για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Football League απαιτείται η συσπείρωση όλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Φίλοι του Ολυμπιακού,

Την Κυριακή η αγαπημένη μας ομάδα ξεκινάει τον μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής. Μετά από ηρωικές προσπάθειες και πρωτοβουλίες του Ερασιτέχνη και της Επιτροπής ποδοσφαίρου, σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσιάζει μια αξιοπρεπή ομάδα με δυνατότητες ανώτερης κατηγορίας, μία ομάδα με καλό κλίμα, ποιοτικούς παίκτες και σπουδαίους χαρακτήρες.

Η επιτροπή ποδοσφαίρου απέδειξε συνέπεια σε ό,τι μας είπε και δεσμεύθηκε από τις αρχές του καλοκαιριού και έχτισε από το μηδέν μια νέα και δυνατή ομάδα.

Με σοβαρότητα, με σεβασμό σε όλες τις ομάδες χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες κάθε Κυριακή, βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τον μοναδικό στόχο, την άνοδο στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο κόσμος καλείται να κάνει το καθήκον του απέναντι σ΄αυτή τη μεγάλη ομάδα, την κορυφαία επαρχιακή δύναμη της χρονιάς 2010-2011. Να φέρουμε πίσω σε βάθος χρόνου τους 17.000 οπαδούς μας, να αποκαταστήσουμε το κύρος και την αίγλη μας και να ξανακατακτήσουμε τον τίτλο της μεγαλύτερης επαρχιακής ομάδας.

Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου θα πρέπει να ασκήσει κοινωνική πολιτική στους αγώνες έδρας, με σκοπό να "ζωντανέψουμε" τον κόσμο που τα τελευταία χρόνια απέχει. Φτηνό εισιτήριο, (ομάδες Super League έχουν και 5 ευρώ εισιτήριο), γυναίκες, παιδιά, οργανωμένοι, άποροι, άνεργοι, πολύτεκνοι και άλλες ευπαθείς ομάδες πρέπει να έχουν την ανάλογη αντιμετώπιση.

Το Πανθεσσαλικό να γεμίσει κόσμο, ζωντάνια, φωνές και όλα να είναι μία γιορτή.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ".






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...