Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν το ψέμα γίνεται...συνήθεια!

Θόλωσαν τα γυαλιά μου και τα βλέπω όλα κόκκινα!


Παρακολουθώ την ομάδα μας και πραγματικά χαίρομαι μετά από καιρό. Ο λόγος δεν είναι μόνο ο προφανής. Ότι δηλαδή έχουμε μια δυνατή ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ, κι ούτε επειδή πατήσαμε χόρτο μετά από τόσους μήνες –παραλίγο βέβαια να γραφτεί η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία μας- αλλά γιατί μετά πολλά χρόνια σ’ αυτή την ομάδα δεν υπάρχουν κόντρες, ίντριγκες, φωνές.

Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Επιτέλους ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε αυτό που του αξίζει. Ανθρώπους ήρεμους, γνώστες που το μόνο που θέλουν είναι να διακριθεί η ομάδα κι όχι να επωφεληθούν οι ίδιοι.

Η γκρίνια λοιπόν στην ομάδα δεν χωράει. Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Οπαδοί, φίλαθλοι , μικροί και μεγάλοι. Ακούστηκαν γκρίνιες για το πάνω διάζωμα που δεν άνοιξε στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη. Ε, και; Κάναμε τέτοια ομάδα, βρισκόμαστε σ’ ένα γήπεδο που το ζηλεύουν πολλοί και γκρινιάζουμε για το εάν θα ανοίξει το πάνω διάζωμα ή όχι;
Γιατί δεν ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι; Δεν πανηγυρίσαμε το τρίποντο; Δεν ήμασταν όλοι μια γροθιά;
Μήπως τελικά πρέπει κι εμείς να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να σταματήσουμε επιτέλους την γκρίνια; Βέβαια θα μου πεις πως τόσα χρόνια το ψέμα,  μας έγινε συνήθεια και μόλις πάει κάτι να γίνει, ψάχνουμε να βρούμε τι κρύβεται πίσω.

Η διοικούσα επιτροπή δείχνει ότι δεν κρύβει πράγματα. Κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν φωτογραφίζεται με … άδεια πιάτα στα τσιπουράδικα!
Αντιθέτως εργάζεται και προσφέρει. Και τα σχόλια τύπου «μήπως ο τάδε ή ο δείνα δεν παίζει γιατί παίζουν αφραγκίες», διαρρέονται εσκεμμένα από συγκεκριμένους διαύλους. Μην το κάνουμε κι εμείς γαϊτανάκι και μειώνουμε όλο αυτό που γεννιέται στην ομάδα μας. 

Τώρα, σε ότι αφορά το παιχνίδι  με την Πύδνα. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, όχι επειδή η Πύδνα είναι καλύτερη και πιο ισχυρή ομάδα, αλλά γιατί εμείς πρέπει να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Και θα γίνουμε. Και το παιχνίδι θα το πάρουμε. Και θα είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε την ομάδα μας.
Η σελίδα γύρισε και γράφουμε με κατακόκκινα γράμματα!




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...