Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Δύσκολο,αλλά όχι ντέρμπι!

Συνέντευξη στον Spor-Fm έδωσε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας ,Κώστας Φλίγγος.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στο Βόλο: 

«Ήθελα να ξαναγυρίσω στο Βόλο, έχω ζήσει όμορφες στιγμές, η σύζυγός μου είναι από το Βόλο και μόλις ανέλαβαν τα ηνία του Ολυμπιακού οι κ.κ. Μποτσιβάλης και Τσιμπανάκος δεν το πολύ σκέφτηκα να έρθω στην ομάδα. Άλλωστε, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος είναι και ο μάνατζέρ μου. Είχα προτάσεις και από άλλους συλλόγους, ωστόσο, τις απέρριψα, παρότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται φέτος στην Γ’ Εθνική. Είναι μεγάλη ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και αυτό με έκανε να έρθω στον Ολυμπιακό».


Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: 

«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία από τις 18 Ιουλίου, όλοι στην ομάδα δουλεύουμε επαγγελματικά και δεν μας λείπει τίποτα. Ούτε σε μας τους ποδοσφαιριστές, ούτε στην τεχνική ηγεσία. Η διοίκηση είναι κοντά μας, πιστεύω πως έχουμε δημιουργήσει μια «δεμένη» οικογένεια και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα έχει έναν και μοναδικό στόχο, την άνοδο. Είναι κρίμα ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως και κάποιες άλλες ιστορικές ομάδες. Αλλά δυστυχώς, έτσι κατάντησαν το ποδόσφαιρο. Εμείς, ωστόσο, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος, πιστεύω, πως θα στεφτούμε πρωταθλητές».


Για το γεγονός πως μέχρι τώρα η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει θεωρητικά εύκολους αντιπάλους, νεοφώτιστους στην κατηγορία: 

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Όντως έχουμε αντιμετωπίσει τρεις νεοφώτιστες ομάδες, ωστόσο, εμείς κερδίσαμε 3-1 τον Αστέρα Πετριτή και την περασμένη αγωνιστική με την ίδια ομάδα ο Καραϊσκάκης, που έχει και αυτός πρωταγωνιστικούς στόχους, έφερε ισοπαλία 0-0 στην έδρα του. Κερδίσαμε δύσκολα την Ιστιαία και εύκολα τον Τηλυκράτη. Αυτό που θέλω να πω είναι, πως κάθε Κυριακή με όποια ομάδα κι αν αγωνιζόμαστε θα πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί δεν υπάρχουν εύκολα ματς».


Για τα γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα: 

«Το γκολ είναι προϊόν ομαδικής προσπάθειας και πρέπει να δουλέψουν όλοι οι παίκτες για να επιτευχθεί, ακόμη και ο τερματοφύλακας. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και κάποια πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, θα δείτε πολλά ακόμη στην πορεία, καθώς η ομάδα δεν έχει φτάσει στο μέγιστο επίπεδο απόδοσης».


Για τη συνεργασία του με τον Μπρίτος: 

«Το προηγούμενο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη ήταν το πρώτο που παίξαμε μαζί από την αρχή. Με βοήθησε σε αρκετά σημεία του αγώνα, αν και δεν έχουμε ακόμη επικοινωνία, λόγω το ότι τώρα προσπαθεί να μάθει τη γλώσσα. Παιχνίδι με παιχνίδι, πιστεύω, πως η συνεργασία μας θα είναι καλύτερη».


Για το παιχνίδι με την Πύδνα: 

«Από ότι έχουμε πληροφορηθεί, αλλά και βλέποντας τα αποτελέσματα της Πύδνας, είναι μια καλή ομάδα που στόχο έχει και αυτή την άνοδο. Γνωρίζω κάποιους παίκτες, όμως από εκεί και πέρα – κι ας πειράξει μερικούς αυτό που θα πω – το παιχνίδι της Κυριακής δεν το βλέπω ως ντέρμπι, αλλά ως ένα δύσκολο παιχνίδι».


Για τις ομάδες που πιστεύει πως θα διεκδικήσουν φέτος την άνοδο από τον 2ο όμιλο:

«Τέσσερις-πέντε ομάδες είναι αυτές που φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσουν. Ο Ολυμπιακός, ο Καραϊσκάκης, η Πύδνα, ο Απόλλων Λάρισας και η Νίκη, η οποία έχει κόσμο και ομάδες, όπως αυτές που αγωνίζονται στην κατηγορία, μπορεί να τις κερδίσει. Πιστεύω πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα».


Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: 

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού επιστρέφει σιγά-σιγά στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε για την συμπαράστασή του. Μπορούμε να μαζέψουμε και πάλι τους φιλάθλους στο Πανθεσσαλικό. Μας βοήθησε ο κόσμος, τόσο στα δύο παιχνίδια έδρας, αλλά και στο ματς με την Ιστιαία εκτός. Είναι η δύναμή μας και η στήριξή του στην ομάδα είναι πολύτιμη».







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...