Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Έφτυσε αίμα!

Καθόλου εύκολο δεν αποδείχτηκε το τρίποντο του Ολυμπιακού στην Ιστιαία.
Οι γηπεδούχοι «σόκαραν» τους ερυθρόλευκους με ένα δύσκολο γκολ και χρειάστηκε 75 λεπτά για την ομάδα μας να «γυρίσει» το παιχνίδι με γκολ των Μπρίτος και Φλίγκου.

Η αδράνεια της άμυνάς μας μόλις στο 3' λεπτό σε ένα κόρνερ πήγε το παιχνίδι σε διαφορετικό...μονοπάτι από αυτό που ήλπιζε ο Τζαναβάρας ο οποίος πραγματοποίησε πολύ γρήγορα τις αλλαγές του.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με σχήμα 4-4-2 με τον Κατσούλη στο τέρμα ,τον Μάναλη και τον Στουρνάρα στα άκρα της άμυνας ,τον Τέλλο και τον Κωστόπουλο στο κέντρο , τον Πότσι και τον Οικονόμου στα χαφ ,τον Σταύρου ως μέσο και την επίθεση μας να πλαισιώνεται από τους Αναστασίου , Φλίγκο και Δωματά.



Το γρήγορο γκολ άλλαξε λοιπόν τα σχέδια του Τζαναβάρα που βλέποντας την ομάδα να μην απαντά μέχρι το 30' έριξε στον αγώνα τον Μπρίτος ο οποίος δευτερόλεπτα μετά ισοφάρισε δίνοντας ανάσες καθώς η ομάδα δεν έπρεπε να μπει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ.
Ο Σταύρου έκανε το κόρνερ και ο Μπρίτος κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Έπειτα ο Ολυμπιακός έδειξε να πατάει λίγο καλύτερα,αφού οι επιθέσεις του είχαν ως κατάληξη τελικές προσπάθειες.


Στο β μέρος ο Τζαναβάρας έριξε τον Ναστέβσκι στο παιχνίδι ,γεγονός που έδωσε περισσότερο κοντρόλ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ,το οποίο πάντως παρέμεινε μετριότατο.
Έγιναν πάντως περισσότερες ευκαιρίες για την ομάδα μας με την καλύτερη να είναι αυτή του 70 ΄όταν ο Κωστόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Δαμάσκο αλλά αυτός απέκρουσε σε κόρνερ.Έπειτα Μπρίτος και Τέλλος έχασαν ακόμα δύο καλές ευκαιρίες αν δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα μας.
Εν τω μεταξύ η Ιστιαία δεν απειλούσε την εστία του Κατσούλη.

Τελικά στο 75' μετά από σέντρα του Μάναλη ο Φλίγκος με κεφαλιά έδωσε το τρίποντο στην ομάδα μας.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Στουρνάρας (71' Κολημήτρας), Μανάλης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Πότσι (32' Μπρίτος) , Δωματάς, Οικονόμου, Φλίγκος, Σταύρου, Αναστασίου (46' Ναστέφσκι)

Ιστιαία: Δαμάσκος, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Πουτακίδης, Πανάκης, Τοουφρέ, Στεργίου Αργ, Στασινόπουλος (70’ Στεργίου Ηλ), Αλεξίου, Νικολέτος (77’ Χρ. Ανέστης), Θόρια (17’ λ.τρ. Βασιλείου).




Κάρτες: 21
' Πουτακίδης ,73' Νικολέτος,  - 53' Δωματάς 41' Τέλλος

Μας άρεσε.... 
-Ο Μπρίτος που το κάρφωσε κρύος κρύος από τον πάγκο

Δεν μας άρεσε...

-Η ανάπτυξη του Ολυμπιακού σε όλο το παιχνίδι δεν ήταν η αναμενόμενη.Το μικρό γήπεδο θα μπορούσε να αποτελεί δικαιολογία,αλλά θα πρέπει να βρει λύσεις καθώς τα περισσότερα γήπεδα της κατηγορίας είναι ανάλογα.



Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Μανούρας δεν είχε προβλήματα σε ένα παιχνίδι που διαιτητικά δεν ήταν δύσκολο.
Ο προπονητής των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκε με δηλώσεις του για τα δύο γκολ του Ολυμπιακού.Για το πρώτο υπάρχει βίντεο και είναι πεντακάθαρο γκολ.Στο δεύτερο για το οποίο ο προπονητής είδε από τα 300 μέτρα και πλάγια οφ-σάιτ ,δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς από τους αμυντικούς που βρισκόταν δίπλα στην φάση η οποία πάντως δεν είναι ορατή από καμία κάμερα.

Είπαν:

Τζαναβάρας: «Έλεγα όλη την εβδομάδα πως θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το παιχνίδι και δικαιώθηκα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Γ’ Εθνική και το έχω ζήσει το έργο. Δεν χρειάζεται έπαρση. Κάθε παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του. Έγινε ακόμη πιο δύσκολο, όταν αιφνιδιαστήκαμε στο 4ο λεπτό μετά από ένα χτύπημα κόρνερ, δεχθήκαμε το γκολ, οπότε είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μια αρνητική ψυχολογία. Ευτυχώς όμως καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, όμως δεν ήμασταν αυτοί που θα ήθελα. Ο κόσμος βοήθησε παρά πολύ και τον ευχαριστούμε.

Αλλάξαμε κάποια πράγματα μετά το ημίωρο, καθώς έβλεπα μια δυσλειτουργία στην ανάπτυξη και στην κυκλοφορία της μπάλας. Ευτυχήσαμε με τον Μπρίτος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα να κάνει το γκολ, για να επανέλθει η ψυχολογία στην ομάδα. Ζήτησα από τους παίκτες μου να δείξουν υπομονή, ήξερα ότι θα σκοράρουμε και το πετύχαμε.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, μπορεί να μην ήταν τόσο καλοί όσο θα ήθελα, προσπάθησαν όμως.

Ο Μπρίτος είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Έχει τεχνική, ποιότητα στα πόδια του, σκοράρει, έχει ταχύτητα, θα μας βοηθήσει σίγουρα. Μόλις το Σάββατο ήρθε η μπλε κάρτα του, τον χρησιμοποίησα και μας δικαίωσε»

Γούργας: «Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ευχαριστημένους. Δεχθήκαμε δύο γκολ τα οποία θεωρώ πως δεν έπρεπε να μετρήσουν. Δεν μ’ αρέσει να κρίνω τη διαιτησία, ποτέ δεν το έχω κάνει, όμως έχω μια ένσταση και στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Το πρώτο τέρμα του αντιπάλου είναι επιθετικό φάουλ και στο δεύτερο υπάρχει οφσάιντ, με τον Φλίγκο να είναι εκτεθειμένος πριν σκοράρει. Η ομάδα μου άξιζε κάτι παραπάνω στο σημερινό παιχνίδι, τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας τον δικαιούμασταν.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, με κόσμο και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μια ομάδα που έχει κατέβει στο πρωτάθλημα για να ανέβει κατηγορία. Εμείς ερχόμαστε από τις τοπικές κατηγορίες και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας. Είχαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ καλές ομάδες, τον Πιερικό και τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν κλειστήκαμε πίσω και παίξαμε ανοιχτά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους και εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».



 



Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 400 φίλαθλοι των ερυθρολεύκων ταξίδεψαν στην Εύβοια και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα.
  • Οι Ευβοιώτης γέμισαν το μικρό γήπεδο της πόλης στο οποίο είχε ακόμα και...όρθιους πίσω από τις εστίες.
  • Σύμφωνα με τους «ντόπιους» το γήπεδο είχε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας τόσο κόσμο ,αφού υπολόγισαν περίπου 2.000 θεατές σε ένα γήπεδο με δηλωμένη χωρητικότητα την...μισή.
  • Δεν αποδείχτηκαν φιλόξενοι οι φίλαθλοι της Ιστιαίας αφού μετά τον αγώνα αντάλλαξαν πέτρες και μπουκάλια με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
  • Μικροεπεισόδια έγιναν και μέσα στην κωμόπολη της Ιστιαίας με κατοίκους και κάποιους ,λίγους ευτυχώς ,οπαδούς του Ολυμπιακού.
  • Μπονόβας και Τσιμπανάκος παρακολουθούσαν το παιχνίδι πίσω από το τέρμα και προς τα αποδυτήρια και πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με την ομάδα τα δύο γκολ.
  • Στις κερκίδες παραβρέθηκε και ο κος Μποτσιβάλης μαζί με την υπεύθυνο τύπου του ομάδας.
  • Τα βίντεο του αγώνα δεν δικαιώνουν τον προπονητή των γηπεδούχων και τις μάλλον...επιπέδου τοπικού δηλώσεις του..
To βίντεο του αγώνα:



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...