Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Είμαστε όλοι Ολυμπιακός Βόλου...

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μίλησε ο κ. Νίκος Κάβουρας, εκπρόσωπος του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 στην Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου.
Ο κ. Κάβουρας μίλησε για τις σχέσεις του Ερασιτέχνη με την Διοικούσα Επιτροπή, για την ομάδα που χτίστηκε από το μηδέν, αλλά και για το αποτέλεσμα που είναι άκρως επαγγελματικό.

Ποια ήταν η πρώτη σας εντύπωση από τους ανθρώπους της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου;

«Οι άνθρωποι που ανέλαβαν τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος μας είχαν παρουσιάσει τις προτάσεις τους και συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε. Το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε ανάγκη ανθρώπους να τραβήξουν μπροστά και να βγάλουν την ομάδα από το τέλμα. Δείξαμε εμπιστοσύνη και προχωρήσαμε. Τον κ. Μποτσιβάλη τον ξέραμε, τον γνωρίζουμε και τον εμπιστευόμαστε γιατί ξέρουμε ότι θα πάει μπροστά η ομάδα. Όλη η ομάδα του κ. Μποτσιβάλη έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της και «τρέχει» την ομάδα.»

Πως είναι η συνεργασία σας;

«Η συνεργασία είναι άψογη. Οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου πράττουν αυτό το οποίο είπαν. Έχουν φτιάξει μία ομάδα –πρότυπο, λειτουργούν ως ομάδα ανώτερης κατηγορίας και πιστεύουν στο όνομα και τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.»

Την ομάδα την έχουμε δει στα φιλικά παιχνίδια μέχρι σήμερα και την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα. Τι εντύπωση σας έχει αφήσει η ομάδα μέχρι στιγμής;

«Τι να πρωτοπώ. Για τον προπονητή; Για τους παίκτες; Το σύνολο είναι εξαιρετικό, αγωνίζεται καθημερινά και πρόκειται για αθλητές με ήθος και αγωνιστικότητα. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν πως η ομάδα είναι συμπαγής και δείχνει τα καλύτερα στοιχεία. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά..»

Ως μέλος του Ερασιτέχνη τι θα θέλετε να πείτε στον φίλαθλο κόσμο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος;

«Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα. Είμαστε όλοι Ολυμπιακός Βόλου και παλεύουμε γι’ αυτό. Εμείς είμαστε δίπλα στη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, τη στηρίζουμε, βοηθάμε όπου μπορούμε και έχουμε ένα κοινό στόχο. Την άνοδο της ομάδας μας. Ο Ερασιτέχνης είναι ο θεματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου και το μόνο που επιθυμεί είναι το καλό της ομάδας. Ο Ολυμπιακός Βόλου όμως δεν μπορεί να «ζήσει» χωρίς κόσμο. Πιστεύω ότι πολλοί ακόμη είναι πικραμένοι, δυσαρεστημένοι. Οι φίλαθλοι θα δουν το αποτέλεσμα της δουλειάς και θα επιστρέψουν στο γήπεδο.»






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...