Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ερυθρόλευκος ο Ευθυμιάδης

Με μία ακόμα μεταγραφή «μπήκε» ο μήνας για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον 24 ακραίο χαφ - επιτελικό μέσο Γρηγόρη Ευθυμιάδη ,παίκτης που αγωνιζόταν πέρσι με τα χρώματα του Κισσαμικού (7 συμμετοχές) και του Παναργειακού.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 18 χρονών είχε κάνει ντεμπούτο στη Super League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σε τοπικό ντέρμπι με τον Άρη.


Την επόμενη περίοδο θα κάνει 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της football league και Γ' Εθνική με Αναγέννηση Γιαννιτσών και Μακεδονικό (μεταγράφηκε εκεί στα μισά της σαιζόν) για να πάει το 2011-2012 στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το 2012-2013 θα παίξει στον Οδυσσέα Κορδελιού (θα τεθεί δύο φορές αντίπαλος της νησιώτικης ομάδας) και σε 18 εμφανίσεις θα σκοράρει 10 τέρματα. 

Έπειτα θα κάνει «γεμάτη» σαιζόν με τον Ορφέα Ελευθερούπολης του Δημήτρη Μαγκαφίνη έχοντας 28 συμμετοχές και 11 γκολ και επιστρέφει στην football league για την Ζάκυνθο (28 συμμετοχές 4 γκολ και 4 ασίστ) και από εκεί να πάει στον Κισσαμικό αλλά και στα μισά της σεζόν να μεταβεί στον Παναργειακό 



Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κος Μποτσιβάλης αυτή ήταν η τελευταία μεταγραφή για τους ερυθρόλευκους ,αφού θεωρεί το ρόστερ ολοκληρωμένο.






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...