Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Τι "Γάμα" ..τι Σούπερ Λίγκα!🔃

Σαν ομάδα Σούπερ Λίγκας στάθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στην Βέροια.
Μπορεί η ομάδα της Ημαθίας να αγωνίζεται δύο κατηγορίες πάνω από τον Ολυμπιακό ,αλλά αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.



Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο αφού οι δύο ομάδες είχαν ένα ισορροπημένο παιχνίδι.


Τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο 25 λεπτο με την Βέροια να σκοράρει μόλις στο 2' και τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 25' με τον ΝταΚόστα.



Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας παρέταξε τον Ολυμπιακό με ένα καθαρό 4-4-2 το οποίο μάλλον θα υιοθετήσει στα παιχνίδια της ομάδας. Τερματοφύλακας ήταν ο Κατσούλης, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Στουρνάρας. Ο Μανάλης έπαιξε ως αριστερός μπακ, με τους Ζώνα και Τέλλο να είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. 




Οι Πότσι και Οικονόμου ήταν οι δύο μέσοι, ενώ πιο μπροστά από αυτούς, σε ρόλο επιθετικού χαφ κινούνταν ο Ντα Κόστα, με τους Δωματά να παίζει αρχικά στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και τον Σταύρου στη δεξιά, για να αλλάξουν πλευρές οι δύο παίκτες στα μέσα του πρώτου μέρους. Ο Φλίγκος αποτέλεσε την «αιχμή του δόρατος» του Ολυμπιακού στην επίθεση.




Στο β' μέρος που πραγματοποιήθηκαν αλλαγές ο Παλιούρας ήταν στα γκολποστ ,ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Στασινόπουλος και στο αριστερό ο Μάναλης.


Κεντρικοί αμυντικοί έπαιξαν οι Κωστόπουλος και Ζαρίφης στα άκρα της επίθεσης ήταν οι Χατζής και Κόκκας με τον Αναστασίου να αντικαθιστά τον Φλίγκο.


Κινητήριος μοχλός του Ολυμπιακού στο χώρο του κέντρου ήταν ο Φελίπε Ντα Κόστα. Ο Φαμπρίτσιο Πότσι δέσποζε στο χώρο του κέντρου, ως ανασταλτικός μέσος, κάνοντας πολύ δουλειά, ενώ πέρα από τον ανασταλτικό τομέα βοηθούσε και οργανωτικά την ομάδα. 



Στην κυριολεξία ήταν πανταχού «παρών» ο Αργεντινός μέσος. Πολύ καλός και με πολλά τρεξίματα και ο Δωματάς. 



Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά απέναντι σε μία ομάδα που όχι μόνο μετέχει στην Σούπερ Λίγκα,αλλά έχει ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της και βρίσκεται λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.
Η διαφορά δεν φάνηκε και η ομάδα μας θα μπορούσε να πάρει την νίκη αν το σουτ του ΝταΚόστα στο 45΄' έβρισκε καλύτερο στόχο.
Η Βέροια πίεσε προς το τέλος του παιχνιδιού ,είχε ένα οριζόντιο δοκάρι αλλά ο Ολυμπιακός την κράτησε σχετικά εύκολα μακριά από την εστία του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης (75' Παλιούρας), Στουρνάρας (60' Στασινόπουλος), Μανάλης (71' Αγγελής), Ζώνας (71' Ζαρίφης), Τέλλος (46' Κωστόπουλος), Σταύρου (60' Κολημήτρας), Πότσι (78' Φραγκογιάννης), Οικονόμου (78' Πατσής), Ντα Κόστα (46' Κόκας), Φλίγκος (61' Αναστασίου), Δωματάς (71' Χατζής)





ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Λόπεζ), Ασίγκμπα, Μαραγκός (83' Ράδης), Χαροντάκης (53' Ναβαλόφσκι), Μαλόν, Τομάς (46' Άρτσε), Σάπερ (46' Μπαλάφας), Λινάρδος (66' Παπαγεωργίου), Μαυριάς (46' Φορτές), Παπαδόπουλος (46' Μίλιβετις, Μελικιώτης (46' Ξόμπλιος).


Μικρά & πικάντικα


  • Ζήτημα έχει προκύψει με τον Αγγελούδη ο οποίος λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος δεν αγωνίστηκε.Μάλιστα η μεταγραφή του τίθεται σε αμφιβολία και δεν αποκλείεται να ακυρωθεί.
  • Με δύο φανέλες αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός .Στο πρώτο μέρος με τις κλασσικές ερυθρόλευκες ,ενώ στο δεύτερο με τις φανέλες προπόνησης αφού δεν διακρινόταν καλά από την Βέροια.
  • Περίπου 1200 φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι.
  • Ο Σκοπιανός Ναστέφσκι δεν αγωνίστηκε λόγω ενός σφιξίματος που είχε χθες στην προπόνηση.
  • Τα άκουσε ο μετρ της κράμπας Αλέκος Βοσνιάδης.Κατά την συνέντευξη τύπου ανέφερε πως δικαιολογημένα τον βρίζουν αφού είναι με την Νίκη Νέας Ιωνίας.
  • «Δεν περίμενα την ομάδα τόσο καλή.Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα ,αλλά το ότι οι παίκτες μου έβγαλαν στον αγώνα αυτά που κάναμε μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο» ,ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Τζαναβάρας.





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...