Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Ανακοινώθηκε ο Γκίτζιας!

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Βασίλη Γκίτζια από τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον παίκτη να συναντάται με τον πρόεδρο της Δ.Ε., κ. Μποτσιβάλη. 


Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Ακόμη μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας πραγματοποιήθηκε με την έλευση του Βασίλη Γκίτζια. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός- γεννηθείς το 1995- προπονήθηκε χθες με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και σήμερα συμμετείχε και στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Έπειτα, συναντήθηκε με τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου και συμφώνησε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Γκίτζιας προέρχεται από την Ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης. Την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αρχικά με την Ερμιονίδα και στη συνέχεια με τη Σπάρτη. Έχει αρκετές συμμετοχές με την Εθνική Κ 17 και πολλές κλήσεις στην Κ 19. Επίσης ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός - με ύψος 1.85- έχει δοκιμαστεί και με την Εθνική Ομάδα U-17 της Αυστραλίας. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τον καλωσορίζει στην οικογένειά της". 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...