Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Με δύο πρόσωπα ο Ολυμπιακός!

Κακές εντυπώσεις άφησε ο Ολυμπιακός αφού ηττήθηκε από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 3-2.
Η ομάδα μας γνώρισε αναπάντεχη ήττα από ένα υποτιθέμενα υποδιαιστερο αντίπαλο. 

Ενώ ο Ολυμπιακός έδειχνε στο πρώτο μέρος να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι ,οι αδυναμίες της άμυνας αλλά και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες των επιθετικών «έγραψαν» μία....μάλλον προσβλητική ήττα από μία μικρομεσαία ομάδα του ομίλου που θα αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι!

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας παρέταξε την ομάδα με τερματοφύλακα τον Κατσούλη, ενώ οι Στουρνάρας (δεξιά) και Μανάλης (αριστερά) ήταν οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Κωστόπουλος και Ζώνας. Οι Πότσι και Κολημήτρας ήταν οι δύο ανασταλτικοί μέσοι, ο Δωματάς ξεκίνησε στην αριστερή πλευρά ως μεσοεπιθετικός, με τον Ναστέφσκι να αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά, με τους δύο παίκτες να αλλάζουν πλευρές μετά το 25', ο Σταύρου είχε πιο ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή, παίζοντας πίσω από τον προωθημένο Φλίγκο.
Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος του Αχιλλέα στο πρώτο ημίχρονο, αιφνιδίασε τον αντίπαλό του πετυχαίνοντας γρήγορα δύο γκολ, στα πρώτα 11 λεπτά, ενώ έχασε και άλλες καλές ευκαιρίες για γκολ, με τον Φλίγκο να μην μπορεί να βρει δίχτυα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυκλοφορούσαν τη μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έβγαιναν ωραία στην επίθεση από τα άκρα με τους Δωματά και Ναστέφσκι. Γρήγορα άνοιξαν το σκορ στο 4'. Ο Δωματάς από τα αριστερά έκανε την προσπάθεια, η μπάλα έφτασε στον Φλίγκο, από εκεί στον Σταύρου, ο οποίος με άψογο πλασέ έγραψε το 0-1.

Ο Ολυμπιακός «χτύπησε» δεύτερη φορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς στο 11' ο Δωματάς και πάλι έκανε υπέροχη προσπάθεια από την αριστερή πλευρά, έβγαλε τη σέντρα για τον Ναστέφσκι και ο Σκοπιανός ξεπερνώντας και τον τερματοφύλακα Σαρρή, έγραψε το 0-2.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα συνέχισαν να υπερέχουν, να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 24' έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Φλίγκο να πετύχουν και τρίτο τέρμα, με τον έμπειρο επιθετικό των «ερυθρολεύκων» να αστοχεί.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 38' να μειώσουν το σκορ σε 1-2 με τον Νάκα να επιχειρεί τη σέντρα και τον πολύπειρο Μανίκα να πιάνει τη γυριστή κεφαλιά, δίχως ο Κατσούλης να αποτρέψει το γκολ, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο γκολ, όμως στο 39' ο Ναστέφσκι σούταρε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σταύρου ανακόπηκε την τελευταία στιγμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα πάνω κάτω με τον Ολυμπιακό να μην είναι καλός, όπως στο πρώτο μέρος, δέχθηκε δύο γκολ από τον Αχιλλέα, δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να γυρίσουν το ματς και να πάρουν τη νίκη με 3-2.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, στο 47' με τον Δωματά και με τον Φλίγκο στο 50' «άγγιξαν» το 3-1, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες. Η συνέχεια, ωστόσο ήταν...αναπάντεχη!

Στο 52' μετά από λάθος στο χώρου του κέντρου, ο Μανίκας έγινε κάτοχος της μπάλας και με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παλιούρα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 70' ο Στασινόπουλος έχασε πολύ σπουδαία ευκαιρία, σουτάροντας άουτ σε κενή εστία, για να φτάσουμε στο 81' όπου οι παίκτες του Αχιλλέα κατάφεραν να κάνουν την πλήρη ανατροπή. Ο Παναγιωτίδης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπουργάνη, γράφοντας το 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο νεοαποκτηθείς Γκουστάβο Μπρίτος, ο οποίος μετέβη στη Νεοκαισάρεια μαζί με τον αντιπρόεδρο της διοικούσας επιτροπής Ευριπίδη Τσιμπανάκο, τον τεχνικό διευθυντή Ανδρέα Μπονόβα.

Δεν αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ο τραυματίας Φελίπε Ντα Κόστα καθώς και ο τραυματίας Οικονόμου.


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, Παγωνίδης, Διμηνάς, Ψύρρας, Καμπερίδης, Νάκας, Μανίκας.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βούλγαρης, Ρέντι, Ναλμπαντίδης, Δερμιτζάκης, Φράνκο, Μαντός, Χατζηκωνσταντίνου, Παπαθανασίου, Πετρίδης, Ζώβλικας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κατσούλης (46' παλιούρας, 75 Μπουργάνης), Στουρνάρας (63' Στασινόπουλος), Μανάλης (46' Α. Κόκας), Κωστόπουλος (46' Τέλλος), Ζώνας (80' Πατσής), Πότσι (78' Ζαρίφης), Κολημήτρας (70' Δ. Κόκας), Δωματάς (74΄Φραγκογιάννης), Ναστέφσκι (71' Αγγελής),









Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...