Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Όλοι στο φιλικό με τον Άρη!

Η διοικούσα επιτροπή  καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο φιλικό παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.


Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ ,ενώ δωρεάν θα εισέλθουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Η ανακοίνωση:
«Μετά από εννέα ημέρες παραμονής στα 3-5 Πηγάδια, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφει την Παρασκευή στο Βόλο κι ανεβάζει τον πήχη μ' ένα ακόμη μεγάλο φιλικό.
Την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την ιστορική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης σε ένα απαιτητικό φιλικό παιχνίδι.
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, να χειροκροτήσει τους παίκτες μας και να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα, κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, που φέτος επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Football League.
Να είστε όλοι εκεί! Η δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου είστε εσείς!
Να σημειωθεί πως στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν.
Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα. Τέλος, η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα.»









Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...