Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Σήμερα η συνάντηση των Austrian boys

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να συμμετάσχουν στο νέο ξεκίνημα του οργανωμένου οπαδικού φορέα της ομάδας, εξέδωσαν οι Austrian Boys.


Η πρώτη και καθοριστική συνάντηση ορίστηκε για σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 19:30, στο ΕΑΚ.

Η σχετική ανακοίνωση: «Μετά το νέο ξεκίνημα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου, ήρθε η ώρα και για ένα νέο ξεκίνημα και του οργανωμένου οπαδικού φορέα της ομάδας.

Με πυλώνα τους Austrian Boys, αλλά και με τη συμμετοχή όλων όσοι αποτελούν μέρος του οργανωμένου κινήματος του Ολυμπιακού Βόλου, θα πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε την παρουσία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, έτσι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την συνεχή βοήθεια και στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδας.

Για αυτό το λόγο, καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, αλλά και όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στη νέα αυτή προσπάθεια, σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα στο ΕΑΚ, σε μια πολύ σημαντική συνάντηση, όπου θα καθορίσουμε τις δράσεις μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ολοι όσοι θέλουν και νιώθουν ότι πρέπει να βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια θα πρέπει να δώσουν το παρών στη συνάντηση αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία των οργανωμένων την νέα αγωνιστική σεζόν.

Τα προηγούμενα χρόνια περάσαμε δύσκολα, δεχτήκαμε επιθέσεις …όπως σταθήκαμε όρθιοι. Η ιστορία λοιπόν δεν σταμάτησε ποτέ… Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε δυνατά και ενωτικά».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...