Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

3 Σεπτεμβρίου οι Ακαδημίες!

Το FCB Escola Camp, που θα διεξαχθεί στο Βόλο από τις 8 έως και τις 12 Αυγούστου 2016, θα παρακολουθήσουν προπονητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Βόλου 1937.


Πρόκειται για το επίσημο καλοκαιρινό camp της FC Barcelona, το οποίο λαμβάνει χώρα σε πέντε ελληνικές πόλεις, μεταξύ αυτών και στον Βόλο.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους προπονητές της  Ακαδημίας, υπό την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κι επικεφαλής των Ακαδημιών κ. Ανδρέα Μπονόβα, να δουν, να μάθουν και να πληροφορηθούν σύγχρονες τεχνικές στο πεδίο της προπονητικής. Στο εν λόγω camp θα συμμετάσχουν και παιδιά που ανήκουν στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

 Οι προπονητές της Ακαδημίας που θα παρακολουθήσουν το camp είναι οι εξής: Αγραφιώτης Φώτης, Δενελάβας Νίκος, Καψιώτης Χρήστος, Σαρρηγιάννης Γιώργος, Κυριαζής Γιώργος, Σιαμέτης Στέργιος, Καραγιάννης Γιώργος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γεώργογλου Σταύρος.

Οι γνώσεις που θα λάβουν οι προπονητές από το camp θα εμπλουτίσουν τις ήδη υπάρχουσες κι αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα δεκάδες παιδιά που ανήκουν στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Στόχος τόσο του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 όσο και της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου είναι να δοθεί έμφαση στα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του αθλητισμού και φυσικά το μέλλον της ομάδας μας.

Τέλος, να σημειωθεί πως στις 3 Σεπτεμβρίου ξεκινά η λειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, που εδρεύει στην Άλλη Μεριά, με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών.











Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...