Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

2-0 στο. ..ρελαντί!

Εύκολα και δίκαια ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Αλμυρού με 2-0 στο χθεσινό φιλικό


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, επέλεξε διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Κατσούλης. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Στουρνάρας και το αριστερό ο Κόκας, ενώ οι Τέλλος και Κωστόπουλος συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ανασταλτικοί μέσοι ήταν ο Στάυρου με τον Πότσι, μπροστά τους στον άξονα τοποθετήθηκε ο Ντα Κόστα και στις πτέρυγες ο Ναστέφσκι (δεξιά) με τον Δωματά (αριστερά). Τέλος, σε θέση σέντερ φορ ξεκίνησε ο Φλίγκος.

Πολύ καλή ήταν η εικόνα που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο μέρος του αγώνα με την ομάδα του Αλμυρού, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Χαλάτση, ενώ δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους παίκτες του ΓΣΑ. Έξι λεπτά από την έναρξη του παιχνιδιού, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Κόστα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 9' ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού σε ρόλο δημιουργού, έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, με τον Φλίγκο να ανοίγει το σκορ με άψογο πλασέ από κοντά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στουρνάρας βρήκε ιδανικά τον Φλίγκο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ο τελευταίος κατέληξε άουτ. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου 45λέπτου, ο Δωματάς με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Παναγιώτη Τζαναβάρα.

O τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από την αγωνιστική τους παρουσία εν όψει της συνέχειας. Όμως, οι συνεχόμενες αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού και οι «ερυθρόλευκοι» να μην πιάσουν δικαιολογημένα την απόδοση που είχαν στο πρώτο μέρος του αγώνα. Στο 48' η κεφαλιά του Δωματά, έπειτα από σέντρα από αριστερά έφυγε άουτ, ενώ η κεφαλιά του Τέλλου στο 58' δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που ήταν ένα τρίτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην τελευταία καλή φάση του αγώνα, το διαγώνιο σουτ του Κόκα, έπειτα από μεταβίβαση του Κολημήτρα, απέκρουσε σωτήρια ο Χαλάτσης, διατηρώντας την εστία του ανέπαφη στο δεύτερο ημίχρονο.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Ρέβης, Παυλίδης, Κυριάκος, Πλαβός, Θωμαΐδης (82' Σταματίου), Τσιάτσιος,Τσόγκας, Κρανάς, Τιμπλαλέξης (80' Λιόλιος), Κοντοβάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης (66' Παλιούρας), Στουρνάρας (73' Στασινόπουλος), Κωστόπουλος (70' Παπαϊωάννου), Τέλλος (80' Πατσής), Κόκας (46' Μανάλης), Σταύρου (77' Ζαρίφης), Πότσι (46' Κολημήτρας), Ντα Κόστα (75' Αγγελής), Ναστέφσκι (67' Κόκας), Δωματάς (67' Φραγκογιάννης), Φλίγκος (67' Αναστασίου).









Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...