Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Αέρα στα πανιά του! 🔃

Μπροστά σε περισσότερους από 1500 ένθερμους φίλους,ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση.
Η ομάδα πάτησε χορτάρι μετά από πολλούς μήνες και την ντροπιαστική αποχώρηση από την football league γεγονός που υποδέχτηκε ο ερυθρόλευκος κόσμος.

Η εκδήλωση άρχισε με τρισάγιο στην μνήμη των Συνετόπουλου , Παππά ,Ευθυμίου και Πασχαλίδη και ακολούθησε ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Ολυμπιακός σημαίνει τόσα πολλά για την πόλη μας.Εύχομαι να είμαστε εδώ του χρόνου τέτοιον καιρό και να χαιρόμαστε μαζί την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.»



Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης λίγο πριν την επίσημη πρώτη προπόνηση έλαβε το λόγο και στο σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε πως «Η ομάδα θα φανεί στο γήπεδο, θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίζει και εμείς θα κάνουμε ότι πρέπει για να παίξει ο Ολυμπιακός εκεί που αξίζει».

 Έπειτα παρουσιάστηκε από τους κ. Καψιώτη και Μυρισκλάβο το τεχνικό επιτελείο και το ρόστερ της ομάδας πλαισιωμένο από τα παιδιά των Ακαδημιών ποδοσφαίρου.Οι παίκτες έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους φίλους της ομάδας.

Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση παρευρέθηκε  η Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ενώ επιστολές απέστειλαν οι βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Κατερίνα Παπανάτσιου και Χρήστος Μπουκώρος, καθώς δεν κατέστη εφικτή η έλευσή τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, εξαιτίας κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων. 

Η ομάδα που παρουσιάστηκς
Προπονητής: Παναγιώτης Τζαναβάρας
Βοηθός προπονητή: Κώστας Μπράτσος
Γυμναστής: Χρήστος Παπαϊωάννου
Προπονητής τερματοφυλάκων: Παναγιώτης Νάσης

Ρόστερ
Τερματοφύλακες
Κατσούλης Σάκης
Παλιούρας Κώστας 
Μπουργάνης Νίκος

Άμυνα
Στουρνάρας Βαγγέλης
Τέλλος Θανάσης 
Ζώνας Παναγιώτης 
Ζαρίφης Βασίλης 
Στασινόπουλος Δημήτρης 
Κόκας Δήμος 
Αγγελής Βαγγέλης

Κέντρο
Κολημήτρας Άγγελος 
Σταύρου Ηλίας
Poci Fabricio (Πότσι Φαμπρίτσιο) 
Οικονόμου Κώστας 
Da Costa Filipe (Φιλίπε Ντα Κόστα)

Επιθετικοί
Φλίγκος Κώστας 
Nastevski Ivan (Ιβάν Ναστέφσκι)
Αναστασίου Αλέξανδρος
Δωματάς Γιάννης



Στα....παραλειπόμενα της εκδήλωσης ο πολύ δυνατός αέρας στο Πανθεσσαλικό ,αλλά και μία μικρή .ευτυχώς, μειοψηφία φιλάθλων που με τα συνθήματά τους δεν έδειξαν να έχουν ιδιαίτερη επαφή με την πραγματικότητα...Επίσης ένα από τα παιδάκια των Ακαδημιών λιποθύμησε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου όπου ευτυχώς οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό.  















Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...