Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Μία νέα αρχή...

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος


Πριν τον αγιασμό θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη των πρόσφατα αποθανόντων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου Τάκη Συνετόπουλου, Γιώργου Πασχαλίδη, Αντώνη Παππά και Παντελή Ευθυμίου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Μια νέα αρχή για την ποδοσφαιρική μας ομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 αφού στις 19.00 θα γίνει η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με αγιασμό και παρουσία όλων των νέων παικτών της ομάδας μας, της προπονητικής ομάδας, καθώς και των ανθρώπων της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ενώ έχουν κληθεί και οι αθλητικές και πολιτικές αρχές της Μαγνησίας.
Πριν την έναρξη του αγιασμού θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη των πρόσφατα αποθανόντων ποδοσφαιριστών του συλλόγου μας, Τάκη Συνετόπουλου, Γιώργου Πασχαλίδη, Αντώνη Παππά και Παντελή Ευθυμίου.
Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στην επίσημη έναρξη στηρίζοντας, έτσι, την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων που ανέλαβαν τη δύσκολη αποστολή να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό μας εκεί που όλοι μας τον ονειρευόμαστε.
Τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ανάγκη τη στήριξη σας.
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί».





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...