Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Στα ερυθρόλευκα ο Μανάλης

Στην απόκτηση του 21χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Σταύρου Μανάλη προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου.
Ο πολλά υποσχόμενα Μανάλης, αποτελεί την 21η μεταγραφή των "ερυθρολεύκων".

Ο Σταύρος Μανάλης ξεκίνησε τη μπάλα το 2005 από τις ακαδημίες του Αχαρναικού σαν αριστερό μπάκ. Στο παιδικό αναδείχθηκε δύο χρονιές πρωταθλητές, ενώ στο εφηβικό ήταν για μια χρονιά πρωταθλητές. Ταυτόχρονα από την ηλικία των 14 χρονών και για 3 χρόνια έπαιζε και στην μικτή ΕΠΣΑΝΑ.

Στην ηλικία των 16 χρονών προωθήθηκε στο αντρικό του Αχαρναϊκού και για μισό χρόνο έκανε προπονήσεις με την ομάδα. Την επόμενη χρονιά έπαιξε βασικός (28 παιχνίδια από τα 30) σαν αριστερό μπακ και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄' Εθνική. 

Την επόμενη χρονιά υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 17 ετών και αγωνίστηκε σε 18 από τα 22 παιχνίδια, με άνοδο στην Β’ Εθνική τερματίζοντας στην 3η θέση. Στην Β’ Εθνική έπαιξε 8 παιχνίδια ώσπου το καλοκαίρι του 2014 έφτασε κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τελικά δεν συμφώνησε και κατέληξε στον Αστέρα Βάρης, όπου μετά από μία εξαιρετική σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Φωστήρα.

Συνέβαλε στην πορεία πρωταθλητισμού στην ομάδα του τα μέγιστα με 10 ασίστ και 2 γκολ ενώ μπήκε στην ατζέντα αρκετών μάνατζερ.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στον Βόλο και στις 6 θα κάνει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.Έπειτα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί και επίσημα.











Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...