Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Τρεις μεταγραφές οι γυναίκες

Τρεις νέες παίκτριες προσέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ.


Η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη είναι γεννημένη στις 13/9/1979 , έχει ύψος 1.78 και αγωνίζεται στη θέση της πάουερ φόργουορντ. Προηγούμενες ομάδες στην αθλητική της καριέρα ήταν το Μαρούσι, ο Αστέρας Πολυγώνου, το Γαλάτσι, ο Άρης Θήβας, ο Ζωγράφου, η Άρτεμις Βόλου, η ΑΕΝΚ Κηφισιάς, η ΑΕΚ Περιστερίου, η Αγία Παρασκευή, ο Εύνικος, ο Σπόρτιγκ και τα Μελίσσια.

Από το 2007 είναι μέλος της εθνικής ομάδας κωφών γυναικών με τις εξής διακρίσεις: 3η θέση στο παγκόσμιο στη Κίνα το 2007, 3η θέση στο Ευρωπαϊκό στη Γερμανία το 2008, 4η θέση στην Ολυμπιάδα κωφών στην Ταϊβάν το 2009, 4η θέση στο παγκόσμιο στην Ιταλία το 2011, 3η θέση στο Ευρωπαϊκό στην Τουρκία το 2012, 4η θέση στην Ολυμπιάδα κωφών το 2013 στη Βουλγαρία, 4η θέση στο παγκόσμιο στην Ταϊβάν το 2015 και 1η θέση στο ευρωπαϊκό στη Θεσσαλονίκη το 2016, διοργάνωση στην όποια αναδείχτηκε MVP (πολυτιμότερη παίκτρια), με τις συναθλήτριες της πλέον και στον Ολυμπιακό Βόλου, Λία Σαρακατσάνο και Λαμπρινή Απαγίωτου.


 Η Νένα Παγκαλίδου αποκτήθηκε από τη Νίκη Ν.Ιωνίας.Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κατάγεται από την Πτολεμαΐδα, είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,72μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2. Το ταλέντο της ξεχώρισε από μικρή ηλικία όταν και με την μικτή ομάδα επίλεκτων αθλητριών του Βορρά κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενώσεων (κορασίδων) το 2010. Παράλληλα, αγωνίστηκε δύο χρονιές με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας στην Α2 Εθνική κατηγορία και σε τελική φάση πανελληνίου κορασίδων. Στη συνέχεια, με την φανέλα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας έφτασε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων το 2014. Επίσης, έχει κληθεί στα κλιμάκια εθνικών ομάδων κορασίδων και νεανίδων αποδεικνύοντας το επίπεδό της ως αθλήτρια. Στο Βόλο αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα της Νίκης κάνοντας μια  πολύ καλή χρονιά πετυχαίνοντας 250 πόντους (12η σκόρερ της κατηγορίας).


Η Χριστίνα Ντόβα,πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 γυναικών με τη φανέλα της Νίκης. Παίζει στη θέση "5" και θα λογίζεται ως μία εφεδρική λύση για τις ερυθρόλευκες, που περιμένουν τη Ζέρβα να αποφασίσει να μείνει στα παρκέ για έναν ακόμη χρόνο και να αποτελέσει τη βασική σέντερ και για τη νέα σεζόν. 
Να σημειωθεί ότι η Ντόβα είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,82μ. και πριν τη Νίκη ανήκε στον Γ.Σ. Περιστερίου. Είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και η καταγωγή της είναι από τη Μαγνησία. 












Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...