Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Κάτι σαν...Κύπελλο!

Εκδόθηκε την Παρασκευή η προκήρυξη για το Κύπελλο Γ Εθνικής, που επανέρχεται μετά από έναν χρόνο.
Η ομοσπονδία επέλεξε να επαναφέρει τον θεσμό με στόχο να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στις ομάδες, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο έπαθλο για τον νικητή όπως ίσχυε την περσινή σεζόν, με τον κάτοχο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. 

Οι αγώνες, θα διεξαχθούν με το σύστημα απλών συναντήσεων αποκλεισμού στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος.Στην πρώτη φάση θα διασταυρωθούν οι ομάδες του ίδιου ομίλου.Στην δεύτερη φάση θα λάβουν μέρος οι  τέσσερις (4) κυπελλούχοι των ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια.
Θα διεξαχθούν δύο (2) μονοί αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα που θα οριστούν από την Επιτροπή Κυπέλλου.

Οι τελικοί Αγώνες των Ομίλων και ο Τελικός του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα, που θα ορίζονται με αποφάσεις της Επιτροπής. 

Oι ημερομηνίες είναι:  
1η φάση
1η αγωνιστική: Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, 2η αγωνιστική: Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, 3η αγωνιστική: Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, 4η αγωνιστική: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017
2η φάση: Τετάρτη 29 Μαρτίου 2016.


Στον Τελικό Αγώνα θα λάβουν μέρος οι δύο (2) νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 2ης Φάσης. 

Θα διεξαχθεί ένας (1) αγώνας, σε ουδέτερη έδρα που θα ορίσει η Επιτροπή Κυπέλλου από τον οποίο θα αναδειχθεί η Πρωταθλήτρια ομάδα του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2016-2017.

H Κυπελλούχος ομάδα του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα αγωνισθεί σε αγώνα Super Cup με την Κυπελλούχο ομάδα του Κυπέλλου

Ερασιτεχνικών Ομάδων, για την ανάδειξη του Κυπελλούχου του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου περιόδου 2016 /2017.

Η ημερομηνία διεξαγωγής και ο τόπος θα ανακοινωθούν από την Επιτροπή Κυπέλλου.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...