Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Κάλεσμα από τους Austrian!

Οι Austrian Boys καλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού να παραβρεθεί στην επίσημη πρώτη της ομάδας την Δευτέρα!
 Η ανακοίνωση:

«Την προσεχή Δευτέρα στις 19:00 στο Πανθεσσαλικό,ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει μια νέα αρχή και θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Την Δευτέρα ξεκινάει και επίσημα μια πολύ ιδιαίτερη αγνωστική χρονιά για την ομάδα μας, έπειτα από την ντροπιαστική περσινή περίοδο.
Μετά την καταιγίδα όμως … έρχεται πάντα ο Ήλιος ! Ας φροντίσουμε λοιπόν όλοι μας, με την δυναμική παρουσία μας να κάνουμε αυτόν τον ήλιο να λάμψει περισσότερο
Σίγουρα, η κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος δεν αρμόζει στο μέγεθος της αγαπημένης μας ομάδας. Όμως αν αυτό είναι το τίμημα για την αναγέννηση και για την εξιλέωση των λαθών που έγιναν, είμαστε έτοιμοι να το δεχτούμε.
Για εμάς, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πάνω από κατηγορίες, είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και φέτος είναι η ευκαιρία να δείξουμε ακόμα περισσότερο ότι είμαστε ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ μαζί του.
Κάνοντας την αρχή από την πρώτη της ομάδας, την Δευτέρα, όλοι οι οπαδοί και φίλαθλοι οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό παρών για να καλωσορίσουμε τους νέους μας ποδοσφαιριστές και την ομάδα των προπονητών και να τους δείξουμε από πολύ νωρίς την στήριξη μας. Ο αγωνιστικός στόχος σε αυτή τη χρονιά είναι δεδομένος και αυτονόητος. Η διοικούσα επιτροπή έκανε αυτό που έπρεπε και έφερε στην ομάδα πάρα πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ας κάνουμε λοιπόν και εμείς το δικό μας καθήκον!
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ»





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...