Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

10 ευρώ με Βέροια

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, το πρώτο ματς ύστερα από σχεδόν έξι μήνες για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι την Τρίτη 2 Αυγούστου με αντίπαλο τη Βέροια.
Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα μεταγραφικά αποκτήματα της ερυθρόλευκης ομάδας.

Η σέντρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα δοθεί στις 19:00 και η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες ενισχύοντας με το χειροκρότημά του την ομάδα, η οποία ξαναμπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Θέλουμε την στήριξή σας στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να δούμε όλοι την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει στην κατηγορία που του αξίζει. Θέλουμε να βρεθείτε στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και να εμψυχώσετε τους παίκτες μας, να καταλάβουν τη δυναμική, τη μεγάλη ιστορία και τη "βαριά" φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Όλοι μαζί ξεκινάμε! Ξαναερχόμαστε!"


Στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα. Τέλος, η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από την πρώτη και τη δεύτερη πεζογέφυρα.

Στους φιλάθλους του Ολυμπιακού θα δοθεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνδράμουν οικονομικά στο νέο ξεκίνημα του συλλόγου αφού ο καθένας μας θα μπορεί να αγοράσει όσα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης θέλει.









Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...