Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ο Ολυμπιακός πραγματικός πρωταθλητής

Πράγματα και...θάματα με δράστη τον Αντώνη Δαλούκα έγιναν σε τουρνουά Ακαδημιών.

Στο τελικό του γκρουπ 2004-05 η Αγία Παρασκευή ,ενώ αποχώρησε από το παιχνίδι το πήρε στα...χαρτιά.

Διαβάστε την επιστολή που ήρθε στο VolosFans:

«Οι γονείς της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θέλοντας να προστατέψουμε τα παιδιά μας, με την επιστολή μας αυτή καλούμε την ΕΠΣΘ ως διοργανώτρια αρχή του τουρνουά Επισκυρος να πάρει θέση στα όσα άθλια συνέβησαν σε βάρος των παιδιών μας στον τελικό για το γκρουπ 2005 - 2006. 

Στον τελικό και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2 και με αφορμή διαμαρτυρία του προπονητή της ομάδας μας η αντίπαλη ομάδα Αγ. Παρασκευή αποχώρησε από το γήπεδο δήθεν γιατί παίζουν παιδιά και δεν θα πρέπει να υπάρχουν διαμαρτυρίες . Συμφωνούμε σε αυτό και τους καλέσαμε να επιστρέψουν για να συνεχιστεί ο αγώνας για χάρη των παιδιών . Φυσικά δεν έγινε κάτι τέτοιο και σε συνεννόηση με τον Αντώνη Δαλούκα αποφάσισαν να κατοχυρώσουν τον αγώνα υπέρ της ομάδας που αποχώρησε και μάλιστα με απόφαση του παραπάνω αποβλήθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού από το τουρνουά ακυρώνοντας την προσπάθεια των παιδιών μας τα οποία έφτασαν με την αξία τους στον τελικό .

 Περιμένουμε μια απάντηση , με ποια αρμοδιότητα ο Αντωνης Δαλούκας πήρε τέτοια απόφαση και βασιζόμενος σε ποιον κανονισμό; Δεν μας ενδιαφέρει αν θα κέρδιζαν, δεν θα αφήσουμε όμως κανένα να ακυρώσει την προσπάθεια που έκαναν . Καλούμε την διοίκηση της ΕΠΣΘ να ακυρώσει άμεσα την απονομή που έγινε και να εφαρμόσει τους κανόνες του ποδοσφαίρου . Οποία ομάδα αποχωρεί χάνει το παιχνίδι. Επειδή ως γονείς αυτό που μαθαίνουμε στα παιδιά μας είναι να κερδίζουν η να χάνουν μέσα στο γήπεδο καλούμε την ΕΠΣΘ να ορίσει ξανά τον αγώνα. Αν η ομάδα της Αγ. Παρασκευής δεν θέλει να προσέλθει να κατοχυρωθεί ο αγώνας στην ομάδα του Ολυμπιακού και να γινει η απονομή του Κυπέλου . Αναμένουμε την άμεση τήρηση των κανονισμών. Αν δεν τηρηθούν οι κανονισμοί θα προσφύγουμε νομικά κατά του Αντωνη Δαλούκα για ψυχολογική βία σε παιδια και θα φτάσουμε να καταγγείλουμε την διοίκηση της ΕΠΣΘ στα αρμόδια όργανα. Το μόνο που θέλουμε είναι να προστατέψουμε τον αγώνα και τον ιδρώτα των παιδιών μας και θα το κάνουμε με κάθε τρόπο .
 Οι γονείς των πραγματικών πρωταθλητών του Τουρνουά»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...