Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Συνεργασία με Μεταμόρφωση

Την συνεργασία με την ομάδα της Μεταμόρφωσης ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Η συνεργασία θα αφορά τα τμήματα υποδομής, σε επίπεδο ανταλλαγής παικτών αλλά και σε προπονητικό επίπεδο. Αυτό συμφωνήθηκε μεταξύ του προέδρου του ΑΟ Μεταμόρφωσης Κρεμαστά Απόστολου και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Έξαρχου Απόστολου και Μεταφτσή Αλέξανδρου. 

Προπονητές τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Μεταμόρφωσης Βόλου θα είναι οι Καπουρνιώτης Μιχάλης και Μάριος Μπορίνος οι οποίοι συνεχίζουν και στο γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου που θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. 

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής παραχωρήθηκαν με ελεύθερη μεταγραφή στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ο Γιώργος Παρασκευάς και ο Σταμάτης Σκαμάγκας οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθειά της. Παράλληλα ενισχύεται και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αφού είναι γνωστή η δυναμική του Απόστολου Κρεμαστά ως παράγοντα του αθλήματος, όντας μέλος και στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΑΘ.





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...