Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Δεν σεβάστηκαν την μνήμη...

Διαστάσεις έχει πάρει η αναβολή του φιλικού των παλαιμάχων των δύο Ολυμπιακών.
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου παραχώρησε συνέντευξη στο sdna με γαργαλιστικές λεπτομέρειες .

Η συνέντευξη έχει ως εξής:

«Δεν μπορούν να έρθουν οι πρωτοκλασάτοι»

«Κανονίζαμε δυόμισι χρόνια αυτό το φιλικό. Από την κηδεία του Τάκη Συνετόπουλου. Τελικά ορίσαμε για ημερομηνία την 29η Μαϊου, αλλά χθες το μεσημέρι ο Αντώνης Γλύκας μας ενημέρωσε πως έκαναν Διοικητικό Συμβούλιο και μας ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να έρθουν τα μεγάλα ονόματα στο Βόλο και μου ανέφερε μεταξύ αυτών τους Προτάσοφ, Γεωργάτο, Ιωαννίδη. Του είπα πως έχουμε εκδώσει εισιτήρια, έχουμε βγάλει αφίσες, έχουμε κλείσει ξενοδοχείο, έχουμε ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου για συνοδεία περιπολικού στην αποστολή του Ολυμπιακού. Μέχρι και ασφενοφόρο είχαμε κανονίσει», είπε στο SDNA ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Θεοδωρίδης.

Όπως είναι λογικό, οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα λεγόμενα των Πειραιωτών καθώς εκτός από όλα τα άλλα, το φιλικό είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τα έσοδα να διατίθεντο στο Ορφανοτροφείο Βόλου, ενώ ήδη είχαν φτιαχτεί τιμητικές πλακέτες.

«Δεν αρμόζει τέτοια συμπεριφορά στον Ολυμπιακό»

«Ο Γλύκας ζήτησε χίλια συγνώμη, αλλά τι να το κάνεις; Δεν μπορούσα να του πω κάτι άλλο. Δεν καλύφθηκα από την δικαιολογία, αλλά δεν μπορούσα να πω και τίποτα. Μάλιστα, μου έδωσε να μιλήσω με τους Τζανετουλάκο, Δαρίβα, αλλά να μου πουν τι; Δεν ήθελαν λένε να έρθουν με δευτερότριτα ονόματα. Αμαύρωσαν τη μνήμη του Τάκη Συνετόπουλου που ήταν ένα τεράστιο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Δεν αρμόζει τέτοια συμπεριφορά στο βεληνεκές του Ολυμπιακού Πειραιώς», συνέχισε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Παλαιμάχων Ολυμπιακού Βόλου.

«Ο Ολυμπιακός δεν μένει σε ξενώνες»

Η καλή μέρα λένε φαίνεται από το πρωί και τα προβλήματα για το κλείσιμο του φιλικού είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα: «Τα προβλήματα ήταν εξαρχής. Αρχικά το φιλικό ήταν να πραγματοποιηθεί στις 28 Μαϊου, αλλά στο Βόλο υπάρχουν κολυμβητικοί αγώνες και ένα ιατρικό συνέδριο και υπήρχε πληρότητα στα καλά ξενοδοχείο της πόλης. Ομως, ο Δήμος μας προσέφερε τους αθλητικούς ξενώνες του Πανθεσσαλικού που είναι σαν ξενοδοχείο τριών αστέρων. Τότε μίλησα με τον Δαρίβα και μου είπε με περρίσια ένταση: Κάτω από τις κερκίδες θα κοιμηθεί ο Προτάσοφ; Του εξήγησα πως δεν είναι κάτω από τις κερκίδες, αλλά μου είπε πως ο Ολυμπιακός δεν μένει σε ξενώνες. Τότε επικοινώνησα με τον Αντώνη Γλύκα ώστε το παιχνίδι να γίνει Κυριακή 29 Μαϊου και η αποστολή του Ολυμπιακού Πειραιώες να διανυκτερεύσει το βράδυ της Κυριακής σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Βόλου και να φύγει Δευτέρα πρωί. Μου είπε ότι θα με ενημερώσει σε δύο μέρες και μετά από μια εβδομάδα μου είπε το ναι. Ετσι, λοιπόν, και άλλαξε η ημερομηνία. Από 28 το κανονίσαμε για 29 Μαϊου», είπε αρχικά ο Γιάννης Θεοδωρίδης και πρόσθεσε: 


«Το τελευταίο δεκαήμερο εκδώσαμε εισιτήρια, κολλήσαμε αφίσες, κλείσαμε ξενοδοχείο, κάναμε αίτημα που έγινε δεκτό από την Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου για περιπολικό που θα συνοδεύει την αποστολή των φιλοξενούμενων παλαιμάχων, είχαμε κανονίσει και ασθενοφόρο για το γήπεδο. Μέχρι και 15 μπάλες που μας ζήτησαν για προθέρμανση! Ολα τα αιτήματα τους ικανοποιήθηκαν. Την Τρίτη το μεσημέρι με πήρε ο Αντώνης Γλύκας να του στείλω το πρόγραμμα που θα κινηθεί ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Γίναμε και τουριστικό γραφείο. Του ανέφερε πως θα κάνουν τη διαδρομή που κάνει και το ΚΤΕΛ με μια 20λεπτη στάση να φάνε κάτι. Εκεί με ρώτησε για το που θα φάνε μεσημεριανό και τους είπα ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το δρόμο και αρνήθηκαν. Τότε, κανόνισα με τον Θανάση Κωστούλα που έχει εστιατόριο στη Σούρπη Βοιωτίας και μου έδωσε μια προσφορά. Τελικά, κλείσαμε στο μαγαζί του πρώην ποδοσφαιριστή που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό».

«Δεν σεβάστηκαν τη μνήμη και την ιστορία του Τάκη Συνετόπουλου»

Ολος ο Βόλος και ιδιαίτερα η οικογένεια του Τάκη Συνετόπουλου περίμενε αυτό το φιλικό στη μνήμη του μεγάλου άσου των ελληνικών γηπέδων, αλλά μάταια: «Δεν σεβάστηκαν τη μνήμη και την ιστορία του Τάκη Συνετόπουλου. Η οικογένεια του είναι έξαλλη. Ο γιος του μου είπε να μην ξανά ασχοληθούμε με τη λέξη Ολυμπιακός Πειραιώς. Ούτε την ιστορία του, ούτε τη μνήμη του, ούτε τους φιλάθλους του Βόλου δεν σεβάστηκαν. Ενα ελαφρυντικό δεν έχουν. Ο Ολυμπιακός που ευαγγελίζεται τις εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα να κάνει αυτό. Επαναλαμβάνω. Δεν σεβάστηκαν τίποτα. Το απόλυτο μηδέν», είπε ο εκνευρισμένος πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου. 

«Να μπουν τρίτοι παράγοντες σε ένωση παλαιμάχων είναι αδιανόητο»

Όμως, η απορία είναι: «γιατί να αναβάλλουν το φιλικό τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή του»; Ο Γιάννης Θεοδωρίδης δεν θέλει να πιστεύει πως μπήκε τρίτος παράγοντας στη μέση, αφού δεν μπορεί να το πει αυτό, καθώς δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις:

«Θέλω να πιστεύω πως ήταν μια απερισκεψία γιατί το να επεισέλθουν τρίτοι παράγοντες σε ένωση παλαιμάχων είναι αδιανόητο. Θα είναι το χειρότερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς δεν σκύψαμε το κεφάλι μας και δεν θα καθοδηγηθούμε ποτέ από κανέναν. Αυτή είναι άποψη όλων στο Δ.Σ. του Βόλου και όχι μόνο δική μου. Έτσι λειτουργούμε εμείς. Αύριο στα τοπικά ΜΜΕ θα υπάρχει και μια ανακοίνωση - επιστολή μας για την αναβολή του φιλικού που θα σταλεί και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς για να είναι ενήμερη», κατέληξε ο Γιάννης Θεοδωρίδης.

Δείτε το άρθρο....ΕΔΩ!








Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...