Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Επιτέλους...σπίτι μου

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος δήλωσε πως είναι επιτέλους ευτυχισμένος που γύρισε σπίτι του.
Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού που τώρα είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών αναφέρθηκε στο όραμα που έχουν για να επιστρέψει η ομάδα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω πάρα πολύ στο όραμα που έχουμε δημιουργήσει, αυτή η ομάδα με σταθερές βάσεις θα οδηγηθεί γρήγορα στη Σούπερ Λιγκ. Θα δώσουμε βαρύτητα στα τμήματα υποδομών. Εγώ ήμουν από 8 ετών στην ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου. Θέλω τη βοήθειά του κόσμου.Πρέπει να  στηρίξουμε όλοι την ομάδα που αγαπάμε, θέλουμε τον Δήμο δίπλα μας. Όλοι είμαστε για το καλό του Ολυμπιακού σε δύσκολες εποχές. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιτέλους γύρισα στο σπίτι μου, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το σπίτι μου».

Τον λόγο πήρε και ο Ανδρέας Μπονόβας , παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής ο οποίος θα αναλάβει τις Ακαδημίες της ομάδας,αλλά και θα πλαισιώσει τον Ε.Τσιμπανάκο στο χτίσιμο του ροστερ :

«Είμαι τυχερός που με επέλεξε ο κ. Μποτσιβάλης, με τον κ. Τσιμπανάκο και τον κ. Βαΐτση. Ο Ολυμπιακός αξίζει να είναι στη Σούπερ Λιγκ, έζησα πολλές καλές στιγμές ως αντίπαλος. Το όραμά μας είναι να χτίσουμε έναν υγιή Ολυμπιακό. Μαζί μας θέλουμε να έχουμε τον Δήμο, τους παλαιμάχους και τον κόσμο που είναι ο δωδέκατος παίκτης πάντα στο γήπεδο. Εμείς πρώτη χρονιά θέλουμε να πάρουμε παίκτες Β’ Εθνικής πρωταθλητισμού. Αμέσως η ομάδα θα ανέβει. Δεύτερον, θα συντονίσω τις ακαδημίες, θα έχουμε συνεργασία με τις ερασιτεχνικές ομάδες. Ο κ. Μποτσιβάλης θα είναι ο χρηματοδότης μας. Εγώ σαν παίκτης ήμουν εργάτης, θα κοιτάξω να φτάσω τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει. Νιώθω ένα βάρος, αλλά και χαρά γιατί ανήκω σε αυτή την οικογένεια».







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...