Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Η Γ.Σ εξουσιοδότησε....Μποτσιβάλη

Η Γ.Σ του Ερασιτέχνη έδωσε το πράσινο φως στον Α.Τσεκούρα να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για τον ορισμό διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου.
Ουσιαστικά η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα παραχωρήσει την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος στην ομάδα επιχειρηματιών που εκπροσωπείται από τον παλαιό πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Η παραπάνω πρόταση ήταν η μοναδική που είχε στα χέρια του ο κ. Τσεκούρας μέχρι και την στιγμή της συνέλευσης.Μάλιστα ο ίδιος ο Μποτσιβάλης έδωσε το παρών μαζί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο και τον Ανδρέα Μπονόβα,ανθρώπους οι οποίοι θα βοηθήσουν το χτίσιμο της φετινής ομάδας.

Οι δεσμεύσεις που θα αναλάβει ο κ.Μποτσιβάλης είναι  πως δεν θα επιτρέπεται καμία συζήτηση ή ενέργεια που θα προσβάλει το κύρος του ονόματος του Ολυμπιακού που θα αναφέρεται στην αλλαγή ονόματος, σήματος ή συγχώνευση και πως  οι ενδιαφερόμενοι θα αναλάβουν εγγράφως όλα τα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι τη λήξη του συμφωνητικού.

Την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου θα πλαισιώσει και ένα άτομο του Ερασιτέχνη.

Ο κος Τσεκούρας στην ομιλία του αναφέρθηκε και στο «καυτό ζήτημα» της εκκαθάρισης λέγοντας πως ο Ερασιτέχνης από μόνος του δεν μπορεί να την προκαλέσει αφού κατείχε μόνο το 10% των μετοχών,αλλά μπορεί να βολιδοσκοπήσει τους παλαιούς μετόχους για να δει τις προθέσεις τους.










Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...