Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Προτεραιότητα στους βολιώτες παίκτες!

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης μετά από τρία χρόνια επανατίθεται επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στην Γ.Σ. του Ερασιτέχνη και έθεσε στόχους για την νέα χρονιά που θα βρει την ομάδα μας στην Γ Εθνική:


«Πήρα την ευθύνη να ασχοληθώ με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να πω τρελά λόγια. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα φτιάξουμε μια αξιοπρεπέστατη ομάδα.Οι παίκτες που έχουν την τιμή να φοράν την ερυθρόλευκη φανέλα θα πρέπει να καταλάβουν ποια φανέλα φοράνε. Δεν θέλουμε να λείψει κανένας από το γήπεδο, ζητάμε τη στήριξη όλης της πόλης. Εμείς θέλουμε να ανεβεί η ομάδα, την πρώτη χρονιά. Αν δεν μπορέσουμε την πρώτη θα ανεβούμε την δεύτερη. Θέλουμε να έχουμε έναν κορμό που δεν θα αποτελείται από παίκτες Γ’ Εθνικής, να έχουμε τουλάχιστον 7 παίκτες από τον Βόλο. Οι περισσότεροι θα είναι παίκτες Β’ Εθνικής. Οι υπόλοιποι θα είναι από τη Γ’, ταλέντα. Ο κ. Μπονόβας είναι ο καταλληλότερος να επιλέξει από τις ακαδημίες κάποια παιδιά. Θα έχουμε λειτουργία σαν να είμαστε ΠΑΕ στη Σούπερ Λιγκ. Είμαι πολύ συγκινημένος από τη στήριξη του κόσμου, όπως βλέπετε δεν χωράμε στην αίθουσα»

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...