Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Συνάντηση με Κοντονή

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως προγραμματίστηκε για τις 11 Απριλίου η συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού εξέδωσε η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Η συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 κι ώρα 10.00 στο γραφείο του Υφυπουργού . Στη συνάντηση θα παραστεί η τριμελής επιτροπή που έχει συστήσει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , αντιπροσωπεία του ΓΣ Εργοτέλη ενώ στη συνάντηση μας θα πλαισιωθούμε και από την Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών κα. Χρυσοβελώνη Μαρίνα και τους Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Μεικόπουλο Αλέξανδρο και Μπουκώρο Χρήστο , έτσι ώστε πιο δυναμικά να θέσουμε τις απόψεις μας γύρω από το νέο αθλητικό νόμο ενώ από τη πλευρά του Υφυπουργείου θα παραστούν και οι νομικοί σύμβουλοι του Υφυπουργού .

Ακολούθως η αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θα συναντηθεί , στη Βουλή , με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού τομέα αθλητισμού κα. Άννα Καραμανλή και με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρο Κωνσταντινέα , προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τις θέσεις μας γύρω από τα χρέη των παρελθουσών διοικήσεων έτσι ώστε, στα πλαίσια του
εφικτού, στον νέο αθλητικό νόμο , να συμπεριληφθεί διάταξη η όποια αφενός να μην αφήνει εκτεθειμένους όσους οφείλουν οι υπό εκκαθάριση ΠΑΕ αφετέρου , τα χρέη αυτά , να μην ταλανίζουν και είναι αποτρεπτικά για τους ανθρώπους οι όποιοι θα ασχοληθούν μ΄αυτές (ΠΑΕ) στο μέλλον, εφόσον φυσικά η ομάδα μας ανέλθει σε επαγγελματικές κατηγορίες" 






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...