Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Συναντήσεις στο...κενό!

Κανένα απολύτως ενδιαφέρον δεν έχουν επιδείξει οι κυβερνητικοί βουλευτές της Μαγνησίας για τον Ολυμπιακό.
Μπορεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη να επιδιώκει συνάντηση μαζί τους μήπως και...βοηθήσουν στο επικείμενο αδιέξοδο που θα επέλθει από την ρύθμιση Κοντονή ,αλλά είναι σίγουρο πως η μοναδική που ίσως θα μπορούσε να κινητοποιηθεί είναι η εξωκοινοβουλευτική κυρία Χρυσοβελόνη.

Οι δύο εκ των τριών κυβερνητικών βουλευτών δεν ασχολούνται καν με το ποδόσφαιρο θεωρώντας το ιμπεριαλιστικό δημιούργημα του ανάλγητου καπιταλισμού που πρέπει να καταπολεμηθεί με κάθε τρόπο.
Ο τρίτος πάλι είναι «βαμμένος» Νικιώτης και οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι δεν μπορούν να ξεχάσουν το χοροπηδητό του στα υβριστικά συνθήματα κατά του Βόλου και του Ολυμπιακού στο πρόσφατο παρελθόν στο Πανθεσσαλικό ,λίγο πριν εκλεχτεί βουλευτής με την..."Εθνοσωτήριο κυβέρνηση".

Οι συγκεκριμένες συναντήσεις αναμένεται να πέσουν με βεβαιότητα στο...«κενό» αφού οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην μέχρι τώρα πορεία τους δεν έχουν επιδείξει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για την Μαγνησία ,πόσο δε μάλλον για το....«ευτελές» όπως θεωρούν τοπικό ποδόσφαιρο.







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...