Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Στο σκοτάδι ο Ερασιτέχνης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μελών του Ερασιτέχνη με Πολιτειακούς παράγοντες.
Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς θα ισχύσει μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου.
Οι δηλώσεις του Νίκου Τσεκούρα μετά την συνάντηση με τον κ.Κοντονή αφήνουν περιθώρια διαφορετικών ερμηνειών ,αφού αναφέρει πως τα χρέη δεν θα χαριστούν μεν ,αλλά θα επιμεριστούν σε παλαιές διοικήσεις για να μπορούν οι ομάδες να ξαναξεκινήσουν.
Βέβαια αυτό θα ισχύει έτσι κι αλλιώς με τον νέο ΚΑΠ από του χρόνου για τα χρέη προς την Πολιτεία ,ενώ άγνωστο είναι τι θα ισχύσει για τα χρέη προς ποδοσφαιριστές.


«Οι επαφές στην Αθήνα συνεχίστηκαν από πλευράς αντιπροσωπείας του Ερασιτέχνη και η συνάντηση με τον κ. Κοντονή έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Διακρίναμε διάθεση από πλευράς Πολιτείας να δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό και στις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση, να πραγματοποιήσουν ένα νέο ξεκίνημα. Δεν πρόκειται, ωστόσο, να χαριστούν τα χρέη. Το πιθανότερο είναι να επιμεριστούν στα άτομα που διαχειρίστηκαν την ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια. Είναι γεγονός πως όλοι τους έβαλαν χρήματα στον Ολυμπιακό και μάλιστα ορισμένοι «μάτωσαν» - πραγματικά - οικονομικά, βοηθώντας τον σύλλογο σε δύσκολες εποχές.
Θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει η εκκαθάριση της ΠΑΕ και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, εφόσον βέβαια πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά στην Γ' Εθνική και πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά και είναι σημαντικό να δούμε ξανά την αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται στο γήπεδο» τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...