Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Κοινή γραμμή με Εργοτέλη

Το μείζον ζήτημα για τον Ερασιτέχνη αυτή την στιγμή είναι οι προϋποθέσεις που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν σήμερα δεν θα «μεταφερθούν» χρέη ,όμως η στάση του υπουργού του Σύριζα κου Κοντονή ο οποίος είναι αμετακίνητος σε ορισμένες ιδεοληπτικές θέσεις ,όπως και όλη η κυβέρνηση άλλωστε , δημιουργεί ανησυχίες.

Ο διοίκηση του Εργοτέλη ,πιθανότατα πιο...διορατική ,ήδη έστειλε επιστολή στον υπουργό της..."Αριστεράς" ,επισημαίνοντας πως αν πραγματοποιηθεί η σκέψη του υπουργού για αναδρομική ισχύ του νέου νόμου που απαγορεύει το «σβήσιμο» των χρεών ομάδων που υποβιβάζονται σε Ερασιτεχνική κατηγορία ,τότε αυτό θα σημαίνει τον «αυτόματο θάνατο» πολλών ιστορικών ομάδων όπως ο Εργοτέλης ,ο Άρης ,ο ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός Βόλου ,όπως αναγράφεται ακριβώς στην επιστολή.

Η απάντηση του Υπουργού και η αποσαφήνιση των προθέσεών του θα είναι το κλειδί για τις μετέπειτα ενέργειες όλων των ομάδων που βρίσκονται στην...ίδια μοίρα με τον Ολυμπιακό Βόλου.








Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...