Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Απαντά ο Δήμος για ΕΑΚ!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, με την οποία ξεκαθαρίζει πλήρως το τοπίο σχετικά με την καταγγελία της σύμβασης με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το ΕΑΚ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή διάφορες ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις, το Νομικό Πρόσωπο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., πληροφορεί τους φιλάθλους και φίλους της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ότι κακώς χαρακτηρίζεται ως έξωση της ομάδας από το Στάδιο του Ε.Α.Κ. η λήξη του ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο έχει υπογραφεί στις 25.10.2013.

Το Νομικό Πρόσωπο, ως κύριος κάτοχος και διαχειριστής της αθλητικής εγκατάστασης, όφειλε, βάσει των σε όλους γνωστών αθλητικών και διοικητικών εξελίξεων της Π.Α.Ε. να προβεί σε αναγκαίες ενέργειες, οι οποίες θα επιτρέπουν την περαιτέρω λειτουργία της εγκατάστασης με κύρια κριτήρια, την ασφάλεια χρήσης από τους πολίτες και την απεμπλοκή της Π.Α.Ε. και νομιμοποίηση του Νομικού Προσώπου, όσον αφορά στην συντήρηση του αγωνιστικού και περιβάλλοντα χώρου.

Κάνουμε επίσης γνωστό, ότι ως ημερομηνία λήξης του προαναφερθέντος ιδιωτικού συμφωνητικού αναφέρεται η 30.06.2016, με προοπτική περαιτέρω συνεργασίας, για την οποία το Νομικό Πρόσωπο, βάσει των αθλητικών και διοικητικών εξελίξεων είναι πάντα διαθέσιμο».








Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...