Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Πάμε στοίχημα στο VolosFans

Η τριάδα της Κυριακής.

Δεν πήγε με τίποτα η χθεσινή τριάδα που προτείναμε.

Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε πως εδώ παίζουμε στοίχημα και όχι ΠΡΟΠΟ.Έτσι το μοναδικό σημείο που μετάνιωσα ήταν το φτωχό 1.50 του Ατρομήτου αφού τα άλλα δύο παιχνίδια πήγαιναν στα πρτεινόμενα σημεία και ήταν σαφές που οι αποδόσεις ήταν valuebet.Όσο για τους φίλους που...παραπονιούνται ,δίκαιο έχουν και τους προτείνω να διαβάζουν τα...«σιγουράκια» του 1.10 της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα.

Πάμε στα στα σημερινά τώρα...

Ομάδες του under ΠΑΣ και ΠΑΟ στα τελευταία παιχνίδια με την παράδοση όμως στα μεταξύ τους παιχνίδια να είναι 5 στα 5 όβερ τα τελευταία χρόνια.Βρίσκω τίμιο το 2.40 της mybet.
Όποιος βάλει γκολ κερδίζει...Έτσι βλέπω το παιχνίδι στην Ξάνθη.
Στο Αγρίνιο πάλι βλέπω άσσο ,αλλά το 1.90 είναι εξαιρετικά οριακό.Αντίθετα «λάθος» κατά την άποψή μου η απόδοση του 2.30 στο over.
Με λανθασμένη απόδοση άνοιξε το Κέρκυρα - Παναχαϊκή αλλά πλέον είναι αργά και το 1.15 στον άσσο και το 1.50 στο Over δεν αποτελούν πρόταση για στοίχημα ,αλλά για ΠΡΟΠΟ.
Αυτή την στιγμή μόλις 3 παιχνίδια της football league προσφέρονται για στοιχηματισμό και να πω την αμαρτία μου πρόταση δεν μου βγαίνει.(Εντάξει....άσσος θα πάει στα Τρίκαλα αλλά 1.35 δεν παίζω ποτέ...)To μόνο που αξίζει είναι το over στο παιχνίδι της Ελευσίνας που θέλει ψάξιμο για να το βρείτε σε λίγες εταιρείες...


Εκμεταλλευόμενοι την προσφορά της mybet για το VolosFans,όλοι οι αναγνώστες του ιστολογιού ,εκτός από τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς , κερδίζουν 100% ΔΩΡΟ στο ποσό της κατάθεσης.


Οι προτάσεις μας συνοπτικά :
  • ΠΑΣ - Παναθηναικός  οver (2.40)
  • Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης no goal (1.70)
  • Παναιτωλικός - Λεβαδειακός over  (2.30)
    Παίξε τα σημεία που προτείνουμε με τις εκπληκτικές αποδόσεις της MyBet ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ!
    Κάνε εγγραφή κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και κέρδισε 100% bonus




    Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
    Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
    Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...