Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Να ρίξουν νερό στο κρασί τους όλοι...

Ενωτικός εμφανίστηκε στον Άστρα ο κος Θεοδωρίδης και ζήτησε συναίνεση.
Ο αντιπρόεδρος των παλαιμάχων είπε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική αθλητική εκμπομπή:

«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν συμπαραστάτες για να γίνει οτιδήποτε.Μόνος μου δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα,δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.Περιμένω να ενεργοποιηθούν άνθρωποι που αγαπούν τον Ολυμπιακό.
Στον κόσμο έχει δημιουργηθεί ένα δίπολο.Έχει χωριστεί στα δύο.Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι πως και οι δύο πλευρές κρατάνε ένα σχοινί που αν κοπεί θα βρεθούν και οι δύο στο γκρεμό.
Κάποιοι λένε πως είναι λύση το τοπικό.Για εμένα είναι η χειρότερη λύση αυτή.
Συζητήσαμε στην Αθήνα με τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ για να δεσμευτεί πως η ομάδα δεν θα έχει το άγχος των προσφυγών και των μη ορισμών παιχνιδιών σε περίπτωση που συνεχίζαμε.
Δέχτηκαν από τα χρήματα που είναι να εισπράξει ο Ολυμπιακός, να πηγαίνουν στις νέες προσφυγές και να μην γίνονται άμεσα απαιτητές από τους παίκτες.

Μετά την συγκέντρωση που έγινε στο Δημαρχείο ο Ερασιτέχνης αποχώρησε.Εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό.Την Δευτέρα το μεσημέρι είχε συμφωνήσει ακόμα και την ώρα που θα συναντούσε την football league.Και μετά βγάζει ανακοίνωση πως δεν ασχολούνται.Κατέβηκα στην Αθήνα χωρίς να έχω θεσμικό ρόλο.Με πήρε μάλιστα τηλέφωνο μέλος του ΣΦΟΒ και με παρακάλεσε να κατέβω κάτω.
Ούτε στην football league ξέρουν τι θα γίνει σε περίπτωση που η ομάδα αποχωρήσει.Δεν μπορούσαν να μας πούνε αν θα παίζουμε Γ' Εθνική ή κάπου άλλου.Μαύρα μεσάνυχτα...

Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.Εμείς οι εφτά που βγήκαμε μπροστά στην αρχή λοιδωρήθηκαμε.Μας κατηγόρησαν πως δεν βγάλαμε εισιτήρια. Εμείς πληρώσαμε κανονικά τα λεφτά και εισιτήρια δεν βγήκαν ποτέ! Διαβάζω κριτική πως χάσαμε τον δρόμο για την Αθήνα.Αυτά τα δημοσιεύματα δεν βοηθούν.Δεν θέλω να ασκήσω διοίκηση...ούτε μπορώ ,ούτε έχω την ικανότητα.Βγήκα μπροστά γιατί κανείς δεν σήκωνε το χέρι όταν έφτασε η κρίσιμη στιγμή.Σήκωσα εγώ το χέρι επειδή είμαι Ολυμπιακός Βόλου.
Αύριο είναι οι τελευταίες ώρες.Πρέπει να ρίξουν νερό στο κρασί τους και οι δύο πλευρές.

Εγώ δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να συνεχίσω.Αν φτάσουμε τα πράγματα έτσι που να βρεθούν αύριο τα λεφτά ,να στήσουμε μία ομάδα και να μην μπορούν να βρεθούν 5 άτομα να τρέξουν την κατάσταση τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δεν μπορώ να φανταστώ τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει στην Σούρπη,στο Φτελιό και στο ΕΤΒΑ.Και να μην λέμε πως θα είναι για λίγο και περαστικό γιατί ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.»







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...