Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Παραδώστε τις μετοχές άμπαλοι...!

Ευθεία επίθεση στους...εξωθεσμικούς παράγοντες του Ολυμπιακού εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ.
Ο σύνδεσμος προκαλεί την παλαιά διοίκηση να παραδώσει το μετοχολόγιο της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη ,κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν έχει γίνει ακόμα ,με αποτέλεσμα ο Ερασιτέχνης να μην μπορεί να αρχίσει συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας.

Μάλιστα η ανακοίνωση αφήνει υπονοούμενα πως προ 2ετίας παρουσιάστηκε υποψήφιος αγοραστής αλλά οι χρηματικές απαιτήσεις των...εξωθεσμικών παραγόντων τον έκαναν να εγκαταλείψει ,ενώ αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να «τρέξουν» την επόμενη ημέρα της ομάδας.

 «Οι αμετανόητοι αποτυχημένοι και άμπαλοι εξωθεσμικοί και εξωδιοικητικοί, που συντάσσουνε τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ και κάνουνε κουμάντο στον Ολυμπιακό μέσα σε κλίμα σύγχυσης και τρέλας βλέπουνε εφιάλτες. Αφού χρεοκόπησαν την ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια με 84 παίκτες, μεταγραφές στο 95% ξυλοκόποι, παλαίμαχοι, άμπαλοι και ινδιάνοι από τον Αμαζόνιο, αφού ξεζούμισαν όλους τους παράγοντες, όλους τους χορηγούς και έστειλαν στα σπίτια τους 17.000 κόσμο, σήμερα συνεχίζουνε να μας κουνάνε το δάχτυλο και να θεωρούνε τον κόσμο υπεύθυνο για το σημερινό χάλι της ομάδας. Μας λένε ότι πάνε την ομάδα στην Κέρκυρα με δικά τους λεφτά. Και φυσικά εννοούνε από αυτά που περίσσεψαν από το καλοκαίρι από τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ των εισιτηρίων διαρκείας, των 40 χορηγών, των διαφημιστών και του ΟΠΑΠ και ΟΤΕ TV και από την πρόσφατη μεταγραφή του Νικολιά που μπορεί να είναι 10.000 ή 55.000 ή 70.000 ευρώ.

Τρέμουνε στην ιδέα να βρεθεί επενδυτής. Επενδυτές είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού που θα κρατήσει την ομάδα ζωντανή τρία χρόνια στην Γ’ Εθνική και θα απελευθερωθεί από υπόδικους, άμπαλους και αποτυχημένους.
Ορκιζόμαστε ότι θα αφανίσουμε από τον Βόλο όλους αυτούς τους γνωστούς που χρεωκόπησαν και διέλυσαν την ομάδα μας όπως διαλύσαμε και εξαφανίσαμε το ΠΑΣΟΚ και τους βουλευτές τους στο Βόλο. 
Έτσι και αυτούς τους αποτυχημένους και άμπαλους χοντρούς θα τους δώσουμε φωτογραφία από το Βόλο και από τον Ολυμπιακό για να μας θυμούνται. Από τώρα θα οργανώνουμε τη μεγάλη πορεία και διαδήλωση στις 15/4 μια ιστορική μέρα, της απελευθέρωσης και της σωτηρίας του Βόλου και του Ολυμπιακού.

Και ρωτάμε τους γνωστούς εξωδικοικητικούς άμπαλους και τους υπεύθυνους που το 2010-11 που μας συμπαρέσυραν στο βυθό και στον αφανισμό: Ποιος χρέωσε την ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια; Ποιος έφερε τον Τικάο; Ποιος έφερε και ενέκρινε τις 84 μεταγραφές; Πόσες προσφυγές είχαμε τα τελευταία 4 χρόνια; Ποιός ζήτησε 1.900.000 ευρώ από υποψήφιο επενδυτή πριν δύο χρόνια;
Ποιός σοβαρός επενδυτής θα έλθει αυτή την περίοδο και θα καλύψει τις χρεωκοπημένες και αούα επιλογές τους; 

Ηρεμείστε κύριοι άμπαλοι εξωδιοικητικοί και εσείς της ΠΑΕ που στηρίζετε μια αρρωστημένη κατάσταση.
Ο Ολυμπιακός θα τον βρει το δρόμο του.
Δώστε με 1 ευρώ στον Ερασιτέχνη τις μετοχές και τα άλλα αφήστε τα σε εμάς.
Γιατί δεν τις έχετε δώσει ακόμα και κοροϊδεύετε τον κόσμο;
Οι μετοχές είναι ακόμη στα χέρια των ιδιοκτητών, έτοιμων να κατασπαράξουν όποιον ενδιαφερθεί να εμπλακεί.
Τα καλά νέα όμως θα τα μάθετε και μετά θα τρέξετε στα Φαρμακεία για τα χάπια σας αποτυχημένοι και ανίκανοι.
Σας είπαμε να πάτε για σεμινάρια στον κ. Πάτση, στον κ. Κούγια, στον κ. Γιαλιά, στον κ. Κομπότη και άλλους και αδιαφορήσατε.
Καταντήσατε την ομάδα μας καφενείο, περίπτερο, τυροπιτάδικο. Θα μας βρίσκετε μπροστά σας μέχρι τις 15/4 γιατί μετά θα σας αναλάβουνε άλλοι.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ
Υ.Γ.Στην επόμενη πρόκληση θα επανέλθουμε σύντομα με όλα τα στοιχεία  των κοριών, των δημοσιευμάτων και των κατηγορητηρίων για το 2010-11.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...