Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Φάντασμα ο ΣΦΟΒ

Στην αντεπίθεση πέρασαν τα παλαιά μέλη του ΣΦΟΒ μετά τη χθεσινή ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του συνδέσμου.

Τα παλαιά μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλου Ολυμπιακού Βόλου εκφράζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή τους στο περιεχόμενο της χθεσινής ανακοίνωσης, ενώ ζητάνε από τον άνθρωπο που υποδύεται ,όπως αναφέρουν,τον πρόεδρο «να παραδώσει άμεσα τη σφραγίδα και να σταματήσει να χρησιμοποιεί το πάλαι ποτέ κραταιό σύνδεσμό μας για να εξυπηρετεί την προσωπική του εμπάθεια, προκαλώντας μεγάλη ζημιά, πρώτα και πάνω από όλα, στην ομάδα μας».

Χαρακτηρίζουν μάλιστα τον Σύνδεσμο, «φάντασμα», χωρίς διοίκηση, χωρίς μέλη, χωρίς στέγη και εκλογές με ανύπαρκτη δραστηριότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν και φέρει την υποιγραφή οκτώ παλαιών μέλων του ΣΦΟΒ, έχει ως εξής:

«Ως παλιά μέλη του ΣΦΟΒ (Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου) εκφράζουμε την έκπληξή μας για την νεκρανάστασή του, αφού εδώ και χρόνια αυτός έχει καταστεί ανενεργός και απλώς υπάρχει σαν σφραγίδα στα χέρια ενός ατόμου που υποδύεται τον πρόεδρο και θέλει να ασκεί παρεμβάσεις.

Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να δηλώσουμε ότι οι ανακοινώσεις που εκδίδονται από ένα σύνδεσμο – «φάντασμα», χωρίς διοίκηση, χωρίς μέλη, χωρίς στέγη και εκλογές με ανύπαρκτη δραστηριότητα δεν μας εκφράζουν και δεν μας αντιπροσωπεύουν.

Το πρόβλημα της ομάδας μας δεν θα λυθεί με ύβρεις και συκοφαντίες, αιχμές και αναπόδεικτες κατηγορίες, που είναι ξεκάθαρο ότι χρησιμοποιούνται για να ικανοποιήσουν την εμπάθεια του συντάκτη τους προς συγκεκριμένα πρόσωπα, για λόγους που είναι ανεξήγητοι.

Ξεκαθαρίζουμε ότι τέτοιου ύφους ανακοινώσεις δεν μας εκφράζουν και θεωρούμε ότι προσβάλλουν τόσο εμάς, όσο και τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που αποτελούμε τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και υπηρετούμε άλλες αρχές και αξίες.

Τον καλούμε δε να παραδώσει άμεσα τη σφραγίδα και να σταματήσει να χρησιμοποιεί το πάλαι ποτέ κραταιό σύνδεσμό μας για να εξυπηρετεί την προσωπική του εμπάθεια, προκαλώντας μεγάλη ζημιά, πρώτα και πάνω από όλα, στην ομάδα μας».



Οι υπογράφοντες παλιά μέλη του ΣΦΟΒ


Θωμάς Λεωνιδόπουλος
Φίλιππος Σκαμπαρδώνης
Πέτρος Θεοδωρίδης
Δημήτρης Πέγιος
Εξαρχος Χουτζιούμης
Δημήτρης Χαρίτος
Κωνσταντίνος Μακρής
Ανέστης Μωραϊτης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...