Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Δώστε τέλος στην εσωστρέφεια

Παράκληση να σταματήσει η εσωστρέφεια μεταξύ του κόσμου του Ολυμπιακού κάνει ο τέως πρόεδρος του Ερασιτέχνη κος Μουλάς.

Η ανακοίνωσή του αναλυτικά:


«Μεγάλη έκπληξη μου προξένησε η παρουσίαση και η παραποίηση του δημοσιογράφου κ. Λουκά, που αφορούσε τα μεγάλα συλλαλητήρια, που έγιναν για την αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου το 2012, στην τηλεοπτική εκπομπή του ASTRA, την 18η-2-2016.
Ο κ. Λουκάς δεν είπε τα γεγονότα όπως έγιναν, προφανώς θέλοντας να κοντράρει τον κ. Μπέο. Παρουσίασε τις μεγάλες αυτές συγκεντρώσεις, σαν πρωτοβουλία των οργανωμένων φιλάθλων. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Τις μεγάλες αυτές συγκεντρώσεις τις οργάνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου κάτω από τα γραφεία του στην οδο Δημητριάδος με Εργατικού Κέντρου, απέναντι από το Πασόκ Βόλου. Βεβαίως στην οργάνωση των συγκεντρώσεων συμμετείχαν οι οργανωμένοι, οι παλαίμαχοι και άλλοι φίλοι.

Επίσης, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός οργάνωσε την επίσκεψη του λεωφορείου του Ολυμπιακού στο Ναύπλιο, προσφέροντας χρήσιμα υλικά στις φυλακές, ενώ ταυτόχρονα, έδινε κουράγιο στον πρόεδρο.
Ο όγκος και ο παλμός των συγκεντρώσεων έχει μείνει χαραγμένος στην ιστορική μνήμη όλων. Ισως, για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της, η πόλη είχε αφυπνιστεί και οι χιλιάδες βολιώτες βγήκαν στους δρόμους, μη αντέχοντας την αδικία. Δεν ήταν όλοι φίλαθλοι. Ήταν και απλοί συμπολίτες μας, που ήθελαν μαζί με εμάς να διατρανώσουν την οργή τους στο μεγάλο έγκλημα, που έγινε σε βάρος της πόλης μας.

Επίσης, η τολμηρή ενέργεια μας να πάμε στο Ναύπλιο δημιούργησε ντόρο σε όλη την Ελλάδα, όταν όλοι νομίζανε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πεθάνει.

Τα χρήσιμα συμπεράσματα της ταραγμένης εκείνης περιόδου, κατά την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν στα τάρταρα, είναι, ότι μονιασμένοι μπορέσαμε και αναστήσαμε τον σύλλογο. Το ίδιο πρέπει να γίνει και σήμερα. Ας μην παρασυρόμαστε από την πικρία μας και αλληλοκατηγορούμαστε. Και εγώ πολλά θα μπορούσα να πω για κάποιες «ολυμπιακάρες» αλλά δεν είναι χρήσιμο.
Κάνω μία έκκληση σαν απλός φίλαθλος και πολίτης του Βόλου: Τέλος στην εσωστρέφεια. Ας κοιτάξομε όλοι μαζί το μέλλον, για να δούμε την ομάδα μας εκεί, που πραγματικά της αξίζει!»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...