Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Τελείωσες στην συνείδηση του κόσμου μας..

Νέα ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην ομάδα εξέδωσαν οι Austrian Boys.


Η ανακοίνωση όπως έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του VolosFans: 

«Στο κομβικό σημείο που βρίσκεται σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου και ενόψει των εξελίξεων που έχουμε μπροστά μας, έχουμε να στείλουμε μόνο ένα μήνυμα. Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να αμαυρωθεί και άλλο η ιστορία αυτής της ομάδας. Όποιοι και αν υποκίνησαν και κατεύθυναν την σημερινή απαξίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου και όποιος είναι βασικός υπεύθυνος για την νοσηρή αυτή κατάσταση, είναι τελειωμένος στη συνείδηση του κόσμου της ομάδας.
Όμως πρέπει να γνωρίζει, ότι μαζί με αυτόν,… δεν θα τελειώσει και ο Ολυμπιακός Βόλου.
Ο Ολυμπιακός Βόλου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, επιβάλλεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Με μπροστάρη το ερασιτεχνικό σωματείο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, παλαίμαχους της ομάδας και φιλάθλους, πρέπει σύντομα να βρεθεί λύση που δεν θα περιλαμβάνει κανένα απομεινάρι από όσους ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση.
Όποιος επεξεργάζεται πονηρά σχέδια προσπαθώντας να εμποδίσει την εξεύρεση λύσης για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα θα νιώσει την οργή του κόσμου της ομάδας. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα και η αντίδραση τους σε περίπτωση που θα προσπαθήσουν κάποιοι να απαξιώσουν περαιτέρω την ομάδα, δεν θα είναι απλά δυναμική, αλλά σαρωτική και αλίμονο σε όποιον ξεσπάσει πάνω της.
Austrian Boys»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...